Manieren om apps te downloaden van niet-geverifieerde bronnen op Mac

appel Het is in wezen een “op beperkingen gebaseerd systeem”, wat inhoudt dat het selectief is in termen van welke apps gemakkelijk kunnen worden gedownload en gevalideerd op Apple-gebaseerde systemen. Om deze reden staat het niet toe: Mac Om apps overal op internet te downloaden. Bovendien heeft het bedrijf onlangs zijn software bijgewerkt met verschillende beveiligingsmaatregelen en maatregelen om de kans te verkleinen dat gebruikers vast komen te zitten en belemmerd worden door malware, schadelijke software en vele andere soorten malware.

Stappen om uw Mac apps te laten downloaden van een niet-geverifieerde bron

Je Mac kan toegang krijgen om niet-geverifieerde apps te downloaden door een van de twee hieronder beschreven methoden te volgen. Hier zijn twee stappen om uw Mac overal apps te laten downloaden:

  • Configureer je Mac zodat je apps kunt uitvoeren die niet van Apple Store.
  • Configureer je Mac zodat je apps van anonieme ontwikkelaars kunt uitvoeren.

Om apps te openen die niet door Gatekeeper zijn toegestaan, moet je eerst de beveiligings- en privacyinstellingen van je Mac wijzigen met een van deze methoden. Na het omzeilen van Gatekeeper kan men alle niet-geverifieerde applicaties installeren en gebruiken die ze willen uitvoeren.

Extra stappen vanwege recente promoties in Mac
Om Mac echter overal apps te laten downloaden, moeten er ook enkele aanvullende wijzigingen worden aangebracht vanwege recente upgrades door middel van verbeteringen met macOS. Men moet deze stappen in volgorde volgen:

  • open de hal venster om naar toe te gaan ontdekkeren tik vervolgens op Diensten Of zoek ernaar in Spotlight door op de SPACE + Command-toets te drukken.
  • Voer in Terminal “sudo spct1 master disable key” in nadat u op Return hebt geklikt. Voer indien nodig het respectieve Mac-wachtwoord in.
  • Kies Beveiliging en privacy. Ga daarna richting de generaal naast systeem configuratie Lijst van rekruten. Men kan verschillende opties vinden binnen Apps toestaan, die te vinden zijn in de vorm van het onderstaande schermvenster.
  • Om een ​​Mac een app te laten installeren, tik je op Overal toestaan.
READ  WWE 2K22 Custom Superstars downloaden

Door de hierboven beschreven procedure te volgen, kan men gemakkelijk door Mac ondersteunde software installeren die van waar dan ook is gedownload.

wees zeker
Er is geen garantie dat software gedownload van andere bronnen dan de Apple App Store veilig is; Aangezien Apple Security deze apps niet heeft beoordeeld, zal het moeilijk zijn om te controleren of ze veilig en vrij van malware zijn. Daarom is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij het wijzigen van instellingen, zodat programma’s er overal toegang toe hebben. Men moet ook voorzichtig zijn bij het openen van gedownloade apps vanaf elke locatie.

FacebookTwitterLinkedIn


Written By
More from Eda Greene
Bestanden gebruiken in iOS 14 om Safari-downloads, lokale apparaatopslag en externe schijven te beheren
Leer hoe u het meeste uit bestanden haalt door lokaal opgeslagen bestanden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *