Mariners #97, 21-07-23: TOR op ZEE

Mariners #97, 21-07-23: TOR op ZEE

De Mariners openen de laatste reeks vrijdagavond thuis met de wedstrijd City Connects. De hele serie bevat de extra druk van een halfvol stadion met Blue Jays-fans, de emotie die is overgebleven van de spannende Wild Card-serie van vorig jaar en Kelenic’s gefrustreerde poëtische blessure op donderdag. Volgens de pregame-opmerkingen van Scott Service hoopt het team dat rookie Bryce Miller vandaag vijf innings krijgt, maar de dominantie van George Kirby van gisteren betekent dat er geen druk op Miller staat om dieper in het spel te komen. Als we vandaag veel stieren zien, zou een daarvan de Prelander Berroa kunnen zijn, die zal debuteren! Een mooie gelegenheid om u eraan te herinneren waar de hype over ging via Nick’s 40-in-40 over Berroa afgelopen voorjaar.

in de rij gaan staan

Miller heeft vanavond de kans om Mariners-geschiedenis te schrijven door meer dan 10 strikeouts te noteren – dit wordt de derde opeenvolgende wedstrijd die een M-speler doet. Het lijkt over het algemeen onwaarschijnlijk, en omdat de Blue Jays het op vier na laagste slaggemiddelde in honkbal hebben. Hij krijgt te maken met een ietwat gemengde line-up van de Blue Jays, met quarterback Kevin Kiermayer op de bank, links utility man Kavan Biggio als tweede, en een domino-effect van bewegingen tussen hen. Op de Toronto Hill staat voormalig Mariner Yosei Kikuchi, die voor het eerst sinds zijn toetreding tot de Blue Jays in 2022 begint bij T-Mobile Park.

Spelinfo van vandaag:

De wedstrijd van vandaag wordt uitgezonden op ROOT Sports NW en audio wordt uitgezonden op Mariners.com of 710 AM op Seattle Sports.

READ  Abhishek Singhvi over het telefoontje van Sachin Pilot

Vandaag in Zeemansgeschiedenis:

1984 – De Mariners scoorden acht doelpunten in de zevende wedstrijd en versloegen de Toronto Blue Jays met 9-3. Laten we het nog eens doen!

1988 – De Mariners namen Jay Buehner, Rick Balabon en Troy Evers over van de New York Yankees voor Ken Phelps.

1998 Ken Griffey Jr. behaalt zijn 40e carrièretitel van het seizoen en wordt daarmee de snelste speler die dat punt bereikt in één seizoen (100 wedstrijden). Hij markeert ook zijn vijfde seizoen met 40+ homeruns.

2018 Felix Hernandez noteerde zijn 1.300ste strikeout in zijn carrière op Safeco Field en werd 1 van de 4 werpers sinds 1970 die minstens 1.300 strikeouts scoorde in één marge.

2019 Edgar Martinez is opgenomen in de National Baseball Hall of Fame in Cooperstown, New York, waar hij zich bij Ken Griffey Jr. voegt als de enige Seattle Mariners in de geschiedenis die dit heeft gedaan.

Lees verder

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *