Marvel Snap is een nieuw kaartspel van de voormalige Hearthstone-ontwikkelaars

Marvel, uitgever Nuverse en ontwikkelaar Second Dinner hebben donderdag een nieuw kaartspel aangekondigd voor mobiele telefoons en Windows-pc: Marvel Snap. De game is al vier jaar in ontwikkeling en is ontworpen door een aantal van de verenigende elementen van games te heroverwegen, zoals haardsteen.

De ontwikkelaars beloven bijvoorbeeld een snel spel, waarbij ze schatten dat elk gevecht ongeveer drie minuten zal duren, waarbij wordt opgemerkt dat beide spelers tegelijkertijd kunnen spelen in plaats van op elkaar te wachten. De game bevat ook een aantal nieuwe concepten, zoals het ‘snatcher’-mechanisme waarmee spelers kunnen verdubbelen als ze zeker weten dat ze winnen.

Opgericht door de voormalige haardsteen Game Director Ben Broad en de voormalige haardsteen Uitvoerend producent Hamilton Chu, ontwikkelstudio Second Dinner heeft een geschiedenis met succesvolle mobiele titels – en in het geval van Chu, een geschiedenis die ook als producer aan Bungie’s vroege Halo-games werkt.

wij Ik hoorde voor het eerst over Second Dinner in 2019Toen de studio zijn plannen aankondigde om een ​​Marvel-spel te maken, werd onthuld dat het $ 30 miljoen had opgehaald van NetEase. Het bedrijf bestond toen uit vijf mensen, met plannen om de komende jaren uit te breiden naar 10-15. Momenteel vermeldt de studio 48 teamleden op haar website.

READ  Apple heeft sticker-apps afgewezen die het dragen van maskers promootten, maar herstelt ze nu
Written By
More from Lesley Curry
In Neuralink van Elon Musk zie je hoe de aap het videospel met de geest speelt: Kijk
Neuralink van Elon Musk heeft een video waarin een aap met zijn...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *