Masahiro Sakurai merkt op hoe Twitter’s problemen een unieke situatie veroorzaakten voor Nintendo toen Steve werd aangekondigd voor Super Smash Bros.Ultimate

Toen Steve, Alex, Zombie en Enderman van Minecraft voor het eerst werden onthuld als uitdagers in Super Smash Bros.Ultimate op 1 oktober 2020, had Twitter schijnbaar moeite om met het verkeer om te gaan. Zelfs Masahiro Sakurai, directeur van Super Smash Bros.Ultimate, merkte dit fenomeen op. “Misschien is Twitter gevallen …?” vroeg Sakurai zich af.

Hoewel de reactie op Steve’s opname in Super Smash Bros. Ultimate nogal gemengd was, valt er zeker iets te zeggen over de weergave van de meest populaire videogame ter wereld. In Sakurai’s nieuwste Famitsu Column-artikel maakte Sakurai aanvullende opmerkingen over de Twitter-problemen die naar voren kwamen na de grote onthulling.

“Op 1 oktober 2020 om 23:00 uur (Japanse tijd) ging Twitter ten onder in Japan, Noord-Amerika en Europa”, schreef Sakurai. “Het was een tijdje niet mogelijk om te posten of te lezen, maar toen dat voorbij was, kregen we verrassend veel reacties van de wereld.”

Telkens wanneer Twitter problemen ondervindt, komt dat meestal door een gebeurtenis die de aandacht van mensen op wereldwijde schaal trekt. De laatste keer dat dit gebeurde was in 2009 toen we hoorden over de dood van Michael Jackson.

In de aanloop naar Steve’s onthulling aan de wereld, had de Smash-community echt geen idee op welk videogamepersonage zou worden aangekondigd. Een aantal jagers die Steve voorafgingen, lekte om de een of andere reden daadwerkelijk uit.

Hoewel er in het verleden gewaagde beweringen zijn geweest over de vertegenwoordiging van Minecraft in Super Smash Bros.Ultimate, schreven de meeste fans schijnbaar de mogelijkheid af, aangezien deze beweringen niet waren geverifieerd na het basisspel en de eerste Fighters Pass werd afgesloten zonder enige aanwijzing hiervan.

READ  ZTE Axon 20 5G is de eerste smartphone met een under-display camera

“We werden geconfronteerd met een situatie die we nooit eerder hadden gehad bij Nintendo, waarin we het niet meteen konden tweeten toen het gebeurde.” – Masahiro Sakurai

Gezien het feit dat Steve nu is bevestigd, doet dit dat wel geloofwaardigheid geven naar een bepaald ander gerucht dat de ronde deed tijdens het tijdperk van de eerste Fighters Pass.

Sakurai bleef opmerken hoe de problemen van Twitter ervoor zorgden dat Nintendo voor een vrij uniek scenario kwam te staan ​​waardoor het bedrijf niet kon tweeten over Minecraft Steve.

“‘Minecraft zit in Super Smash Bros. Ultimate!’ Het werd aangekondigd op de hierboven vermelde tijd en datum, maar we werden geconfronteerd met een situatie die we nog nooit eerder hadden gehad bij Nintendo, waarin we het niet meteen konden tweeten toen het gebeurde, “zei Sakurai.

Een speciale dank gaat uit naar Nicholas ‘MajinTenshinhan’ Taylor voor zijn bijdragen en vertalingen die in dit artikel zijn gebruikt.

Written By
More from Lesley Curry
The LEGO Builder Journey komt op 19 april naar PS5 en PS4
uitgeverij LEGO-spellen en ontwikkelaar lichte bakstenen studio jij zal vrijgeven LEGO Builder...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *