MCG wacht op zijn 150-jarig jubileumspel

De rood, wit en zwart zullen neerdalen op de MCG in ronde drie, 2023, en de club kondigt vandaag aan dat het zijn 150e zal organiserenDe tiende Jubileumwedstrijd tegen Essendon op zaterdag 1 april.

De wedstrijd zal zaterdagavond het tijdslot bezetten, met een geplande throwback van 19.25 uur. Het wordt uitgezonden op Channel 7 en is ook beschikbaar op FOX Footy en Kayo.

Sinds de officiële oprichting op 2 april 1873 leeft de Saints-geest voort, en in 2023 zal iedereen die een rol heeft gespeeld bij het creëren van de geschiedenis van de club worden uitgenodigd om dit te vieren.

Op 150De tiende “Dit jaar kijken we ernaar uit om de bijdragen van iedereen te vieren, niet alleen van onze spelers, maar van al diegenen die deze club hebben helpen maken tot wat ze nu is”, aldus algemeen directeur Simon Leithlin.

“In de afgelopen anderhalve eeuw hebben we een aantal van de grootste en meest iconische spelers ooit op het veld afgeleverd en hebben we een gemeenschap van toegewijde en standvastige fans gecreëerd die de club echt speciaal maken.

“Hoewel we ons publiek meer successen in het premierschap willen brengen, hopen we volgend jaar de loyaliteit te eren en te vieren die ons heeft geholpen deze mijlpaal te bereiken.

“Deze feestelijke wedstrijd in de derde ronde zal een kans zijn voor iedereen, of je nu een jaar of vijftig fan bent, om samen te komen, te vieren en te juichen voor de Tricolors op de gepassioneerde manier waar Saints-fans bekend om staan.”

READ  Factcheck: die virale KCET-examencentrumfoto's zijn eigenlijk van KEAMS; misleidende beelden circuleerden

Als knipoog naar het verleden zal St Kilda een Guernsey-souvenir dragen in ronde drie, en hun ontwerp zal in het nieuwe jaar worden onthuld. Er zal ook 150 jaar ondersteunende merchandise en kleding in beperkte oplage beschikbaar zijn.

“2023 is een kans voor ons om ons verleden te eren en tegelijkertijd onze toekomst te omarmen”, zei Lethlyn.

“Er zullen het hele jaar door tal van spannende manieren zijn om dit te doen, met meer aankondigingen in de komende maanden, maar dit spel in de agenda zetten is de perfecte manier om de festiviteiten te beginnen.”

Om je plek in de Saints 150 veilig te stellenDe tiende Jubileumspel, de club lanceerde twee nieuwe lidmaatschapsaanbiedingen – Het spel met vijf bommen en de 150 arcadespellen. Bestaande leden nemen deze thuiswedstrijd zonder extra kosten op als onderdeel van hun gebruikelijke pakketrechten. Meer informatie over kaartverkoop zal in het nieuwe jaar naar de leden worden gestuurd.

Om een ​​lidmaatschapsadviseur te spreken of om een ​​aankoopbezoek af te leggen saintsmembership.com.au Of bel vandaag nog 1-300-467-246.

More from Madison Garrett
Battlefield 2042 open beta is nu beschikbaar voor pre-download, hoewel het nog steeds op..
Spelers die Battlefield 2042 willen gaan gebruiken, kunnen vanaf vandaag de bètaversie...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *