Media Electronics lanceert nieuwe ‘Monster Machine’ [DOWNLOAD]

Modal Electronics, ‘s werelds toonaangevende fabrikant van synthesizers, heeft de Monster Machine aangekondigd: een geheel nieuwe audiobibliotheek voor Argon Series-synthesizers boordevol functies.

Met de superkrachten van de ARGON-serie van Modal Electronics en zijn supercharged synthesizer-engine, gecombineerd met een gezonde dosis sci-fi en horror-inspiratie, bevat de Monster Machine 40 buitenaardse sonische texturen die zijn ingesteld om de mix- en productie-ervaring naar ongekende hoogten te brengen.

Tot de unieke composities in de nieuwste collectie van Modal Electronics behoren de dystopische klankbedden, de verbluffende en subtiele bastonen en zelfs de griezelige leadlijnen. Voor zowel traditionele muziekcompositiescenario’s die de perfecte scène schilderen als moderne muziekproductie met een unieke punch, is Monster Machine de perfecte aanvulling op elke muziekomgeving.

Audio-ingenieurs, muziekproducenten en geïnteresseerde liefhebbers kunnen het Surreal Sound Texture Pack downloaden op Blog over modale elektronica – Volledig gratis – en voegt een uniek tintje toe aan hun bedrijf.

(Foto: modale elektronica)

OVER ARGON SERIE

ARGON serie Een lijn van perfect ontworpen en geconstrueerde wave-synthesizers van Moda Electronics, een handige metgezel voor muziekmakers die zich willen onderscheiden van de rest.

Gebouwd op de erfenis van de nu legendarische OO-serie, omvat de ARGON-serie een reeks real-time bedieningselementen, een MPE-ondersteuningsmodule, een duidelijke en georganiseerde gebruikersinterface en geïntegreerde prestatietools. Op ARGON-synthesizers vinden gebruikers een unieke set instrumenten die zijn ontworpen om een ​​ongeëvenaarde audio-ervaring te leveren.

Vier soorten schakelbare filters zijn opgenomen in alle modellen in de serie die klassieke en eigentijdse texturen bieden om dat unieke, superieure geluid te bereiken dat niet met andere synthesizers kan worden gebruikt. Elementen uit de ARGON-serie bevatten ook een paar LFO’s met flexibele geluidssnelheid, waarvan er één polyfoon is, die via de modulatiematrix naar verschillende bestemmingen kunnen worden gerouteerd. Daarnaast zijn er drie speciale enveloppen voor filterbronnen, subwoofer en modulatie voor ongeëvenaarde controle van dynamiek en expressie.

READ  Tomb Raider Reloaded Mobile Game Reloaded releasedatum aangekondigd

De ARGON-serie heeft ook een geavanceerde 12-slots modulatiematrix die eenvoudige aanpassingen van complexe modulatiemethoden ondersteunt, waardoor het geluid constant blijft evolueren. Er zijn al vier populaire mods vooraf gemaakt om deze technologie toegankelijker te maken voor nieuwkomers.

Gebruikers kunnen de uitvoering naar een nieuw niveau tillen met een ingebouwde ARGON-serie 512-note sequencer, uitgerust met realtime-modus en step-modus, die 63 stappen met elk 8 noten bevat), en ongelooflijk krachtige vierbaans animatie. Bovendien maakt een 64-staps polyfone sequencer gemakkelijke stapinvoer mogelijk om leuke en opwindende melodische patronen te creëren.

Over modale elektronica

fabrikant van elektronische muziekinstrumenten, modale elektronica Het heeft zich gevestigd om “instrumenten voor muzikanten” te ontwikkelen en te creëren. Opgericht in 2013 als Modulus Music, met het hoofdkantoor in Bristol, VK, herdefinieert het muziekbedrijf moderne synthesizerontwerpen met ondersteunende hardware en inhoud, zoals de onlangs uitgebrachte Monster Machine.

In 2018 bracht Modal Electronics de SKULPT Synthesizer uit, een “32-oscillator analoge virtuele multi-configuratie”. Het werd gevolgd door CRAFTsynth 2.0, een unieke monofone synthesizer. Modal Electronics startte in 2019 de ARGON-serie met de ARGON8, een 8-stemmige, 37-toetsen synthesizer.

Gerelateerde artikelen: DJ zonder onderarmbediening mixt met alleen zijn hersenen en prothetische arm

Geplaatst op TechTimes.

ⓒ 2021 TECHTIMES.com Alle rechten voorbehouden. Niet reproduceren zonder toestemming.

Written By
More from Eda Greene

De Xbox Series S heeft 364 GB beschikbaar voor games, de rest van de 512 GB SSD is gereserveerd

De nieuwe consoles van de Xbox-serie worden volgende week op 10 november...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *