Mediacom verhoogt internetdownloadsnelheden voor de meeste klanten


Mediacom Communications heeft vandaag aangekondigd dat het een aanzienlijke verhoging van de downloadsnelheid biedt voor veel van de populairste Xtream-internetklassen van het bedrijf. Met onmiddellijke ingang worden de volgende promoties zonder extra kosten beschikbaar gesteld aan meer dan 900.000 klanten in het hele land:

  • Downloadsnelheden voor Internettoegang 60 Het gaat tot 100 Mbps, een stijging van 67%.
  • Downloadsnelheden voor internet 100 Het zal springen naar 200 Mbps, een stijging van 100%.
  • Downloadsnelheden voor internet 300 Het gaat tot 400 Mbps, een stijging van 33%.

Bovendien verdubbelt Mediacom de downloadsnelheden voor Connect2Compete Plus (C2C+) van 50 Mbps tot 100 Mbps. C2C+ biedt in aanmerking komende klanten een volledige high-speed breedbandervaring voor slechts $30 per maand. De service is ontworpen om samen te werken met het Affordable Communication Program (ACP) van de FCC, dat een overeenkomstige maandelijkse rente van $ 30 ($ 75 in FTC) biedt om in aanmerking komende gezinnen te helpen betalen voor breedbandtoegang. De ACS-uitkering is beschikbaar voor gezinnen met een inkomen van 200% of minder van de federale armoederichtlijnen of als een gezinslid deelneemt aan SNAP, Medicaid, Federal Public Housing Assistance, SSI, WIC, Lifeline of een ander federaal programma.

“Net als onze lancering in 2021 van Xtream WiFi 360pro, die nu in gebruik is in meer dan 50.000 huizen en bedrijven die door Mediacom worden bediend, worden deze snelheidsverbeteringen geïmplementeerd om naadloze connectiviteit met meer internet-enabled apparaten mogelijk te maken en de consumentenervaring te verrijken”, aldus de woordvoerder. John Pascarelli, Executive Vice President of Operations bij Mediacom.

READ  Download BevNET & NOSH Insider Booth Planner voor Expo East 2021

Klanten moeten mogelijk hun modem opnieuw opstarten om de snelheidswijzigingen door te voeren. Bovendien moeten oudere modems mogelijk worden geüpgraded om volledig te kunnen profiteren van de verhoogde snelheden. Oudere Mediacom gehuurde modems kunnen kosteloos worden vervangen. Voor klanten die hun eigen modems bezitten, kan informatie over de compatibiliteit van apparatuur worden gevonden Online.

Dit verhaal verscheen oorspronkelijk op OBXToday.com. Lees hier meer lokale verhalen.

Written By
More from Eda Greene
Download de nieuwe brochure Labmate Online
Naarmate de vraag naar de snelle SARS-CoV-2-test blijft groeien, neemt ook de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *