Meer geremasterde GTA Trilogy-info lekken inclusief GTA V-besturingselementen

Landschap

afbeelding: rockgames

indien Grand Theft Auto: Trilogie – Definitieve editie Het was een boot, die nu zou zinken na alle recente lekken. Ten eerste was er de gelekte classificatie-informatie, Lek dan de prestaties. Nu zijn er ook meer details over hoe het spel zal worden gespeeld, de kunst van de kist en de virtuele specificaties van de pc.

Kotaku Voor het eerst genoemd op geruchten toen GTA-trilogie Transformers terug in augustus. Later, op 8 oktober, nadat buitenlandse ratinginformatie over het bestaan ​​van de game was uitgelekt, Rockstar Games heeft eindelijk de release aangekondigd van GTA Trilogy Ultimate-editie Met een kleine teaser die bevestigt dat het pakket zal bevatten GTA III, Vice City, En San Andreas. Sindsdien heeft Rockstar geen nieuwe details over de aankomende collectie gedeeld, behalve enkele Dubbelzinnige informatie delen in een nieuwsberichtHet legde uit dat de trilogie geüpdatete beelden en “recente verbeteringen aan de gameplay” zal bevatten.

Maar dankzij datafactoren weten we nu meer over deze langverwachte groep.

opwinden GTAForumsEn De gebruiker past 8 aan of deelt een beschrijving en een ondersteuningsartikel dat nog niet is vrijgegeven Gevonden begraven in Rockstar-servers, wat duidt op optimalisatie, GTA V-Zoals controles plus andere verbeteringen. (eenlloc8of ook Prestaties eerder deze week.)

Drie verschillende steden, drie epische verhalen Speel de genrebepalende klassiekers uit de originele Grand Theft Auto Trilogy: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas is geüpdatet voor een nieuwe generatie, nu met ingrijpende verbeteringen, waaronder coole nieuwe verlichting en omgevingsupgrades, HD-texturen, grotere sleepafstanden, Grand Theft Auto V-stijl besturing en targeting, en meer. Zo veel, om deze geliefde werelden tot leven te brengen met alle nieuwe detailniveaus.”

De beschrijving vermeldt drie verschillende steden, die vreemd lijken Grand Theft Auto: San Andreas Het bevat eigenlijk drie steden, niet één. Maar ik denk dat Rockstar de hele staat als stad aan het voorbereiden is, zodat je deze marketinglijn kunt gebruiken die er zo goed uitziet en wordt herkend als “Three Iconic Cities, Three Epic Stories”.

Dezelfde gebruiker vond ook meer teksten die spraken over een tijdelijke deal die Rockstar Games mogelijk heeft voor mensen die de geremasterde set op hun pc kopen.

Door Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition vóór 5 januari 2022 te kopen op store.rockstargames.com of Rockstar Games Launcher, ontvangt u $ 10 korting op uw volgende aankoop via Rockstar Games Launcher of Rockstar Web Stores op in aanmerking komende producten van $ 15 of meer (wisselkoersen zijn van toepassing). Korting eindigt op 16 januari 2022 “

De deadline van 5 januari 2022 lijkt goed te passen bij wat anderen en ik heb gehoord over een mogelijke release van de collectie in november, die later dit jaar op Xbox One, Xbox Series X/S, PS5, PS4, Switch en pc zal verschijnen. jaar.

Maar wacht, er is meer gelekte informatie! Dezelfde gebruiker, custom8or, heeft onderzocht wat de pc-specificaties voor de game lijken te zijn. (Sommige mensen hebben erop gewezen dat Intel-CPU’s er verkeerd uitzien, Maar dit lijkt een typfout te zijn.)

Minimale vereisten:

– Intel Core i5-2700K / AMD FX-6300-processor

– Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9280 3GB

– 8 GB RAM

– 45 GB opslagruimte

– Windows 10

Aanbevolen:

– Intel Core i7-6600K / AMD Ryzen 5 2600

Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB

– 16 GB RAM

– 45 GB opslagruimte

– Windows 10

Wat interessant is, is dat het lijkt alsof de volledige set ongeveer 45 GB aan ruimte in beslag zal nemen. Ter vergelijking: alle drie de originele versies van de derde , onderwereld, en San Andreas Slechts tot 5 GB op pc. Misschien versterken sommige ongecomprimeerde audiobestanden en grotere texturen van hogere kwaliteit het volume te veel?

Oh, want op dit moment is alles uitgelekt, behalve het eigenlijke spel, Een andere gebruiker aan GTA-forums Hij was in staat om de vierkante kunst van de spelen te lokaliseren Op Rockstar Origins-servers. Het is niet erg sexy, maar dat is het niet iets anders Voor op schema gelekt.

Op dit moment, terwijl de hype steeds meer groeit voor deze geremasterde games, lijkt het erop dat het volgende dat de meeste fans willen, echte gameplay-screenshots en screenshots zijn. En ik vermoed dat we die eerder vroeger dan later zullen krijgen, hetzij van Rockstar of een data-ontwerper.

READ  Apex Legends-update landt, servers crashen
Written By
More from Max Mcgee
Deze lo-fi horrorgame laat je een extra rol spelen in de X-files
Vind ik leuk Beveiligingshokje: verwijder de uitgang (Opent in een nieuw tabblad)hedendaagse...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *