Meer informatie over het downloaden van apps van Google Play op uw pc

Er is de mogelijkheid om applicaties op uw computer te downloaden, wat heel eenvoudig is, u hoeft immers alleen uw Google-account aan uw mobiele telefoon te koppelen. Op deze manier kunt u rechtstreeks vanaf de computer installeren, verwijderen of opnieuw installeren, zonder dat u de telefoon hoeft aan te raken, wat een geweldige optie is om te gebruiken terwijl de telefoon wordt opgeladen. Als je het nu controleert Apps downloaden van Google Play op uw computer.

Lees verder: Bedrijven maken zich steeds meer zorgen over cyberaanvallen

Hoe het werkt?

Je hebt maar vier stappen nodig om apps op een praktische en gemakkelijke manier van Google Play naar je computer te downloaden. Check nu welke dat zijn!

  1. Open uw browser en open google play-site Log dan meteen in met hetzelfde account dat op uw mobiele telefoon is geregistreerd.
  2. Controleer na deze stappen of de zin “Deze app is beschikbaar voor uw apparaat” wordt weergegeven. Zo ja, klik dan op de knop “Installeren” om de download te starten.
  3. Als u klaar bent, voert u nu uw . Login en wachtwoord google. Bevestig vervolgens het apparaat en start de download.
  4. Klaar! Zolang u verbonden bent met internet, is de nieuwe applicatie beschikbaar op uw mobiele telefoon.

Ontdek verbonden apparaten

Daarnaast kun je via je computer ook achterhalen welke mobiele telefoons aan je Google-account zijn gekoppeld. Bovendien is deze procedure heel eenvoudig omdat er maar twee stappen voor nodig zijn en iedereen het kan. Bekijk meer!

  1. Wanneer u naar de Google Play Store-website gaat, tikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm;
  2. Scrol vervolgens op het scherm Instellingen omlaag naar de categorie Mijn apparaten, waar u informatie over elk apparaat kunt zien, inclusief de registratiegeschiedenis en de laatste update. Daarnaast is er ook een optie om het uiterlijk van elk apparaat in de Google Play Store te verwijderen en elk apparaat te hernoemen via een bewerkingsknop.
READ  Download apps van officiĆ«le websites en winkels
Written By
More from Eda Greene
Waarom de volgende AFL-videogame mobiel moet zijn
EEN Kleine tekstgrootte instellen EEN Stel de standaardtekstgrootte in EEN Grote tekstgrootte...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *