Mercedes-Benz AG en Cisco richten zich op werken vanuit de auto

Cisco kondigde op het Mobile World Congress een samenwerking met Mercedes-Benz aan. De nieuwe voertuigen van de Mercedes-Benz E-Klasse zullen worden uitgerust met het Webex-systeem om hybride werknemers meer flexibiliteit te bieden.

Met deze ontwikkeling spelen Mercedes-Benz en Cisco in op de steeds veranderende behoeften van het hybride personeelsbestand. Door samenwerking kan een architect bijvoorbeeld op de parkeerplaats van een bouwplaats werken met het team aan de balie, een vergadering houden tussen het bezoeken van een opdrachtgever en het ophalen van de kinderen van de BSO.

“Bij een hybride bedrijf gaat het om het werk dat je doet, niet waar je het doet – of het nu op kantoor is, thuis, in de auto of ergens daar tussenin”, zegt Jitu Patel, Executive Vice President en General Manager, Security and Collaboration . Cisco. “Deze samenwerking met Mercedes-Benz, een leider op het gebied van luxe voertuigen, betekent een enorme stap voorwaarts in het bieden van de flexibiliteit waar hybride werknemers om vragen.”

Overal probleemloos vergaderen

Met Webex Meetings kunnen chauffeurs overal en zonder problemen verbinding maken en vergaderen. Deze functies maken allemaal deel uit van de Webex Suite. De gepatenteerde spraakintelligentietechnologie van Webex omvat ruisonderdrukking, waardoor de ervaring voor de bestuurder en eventuele passagiers in het voertuig wordt verbeterd. Bovendien kan Webex de helderheid van de stem van een persoon verbeteren en afleidende achtergrondgeluiden, zoals verkeerslawaai of de spraak van andere passagiers, elimineren.

Werken vanuit de auto moet vooral veilig zijn: als de auto in beweging is, kan alleen audio worden gebruikt. Wanneer de auto geparkeerd staat, kan men gebruikmaken van de functies van Webex in hun E-klasse, waaronder videoconferenties, automatische transcriptie op basis van AI, het delen van inhoud en reacties (zoals een duim omhoog of een feestelijke emoji).

READ  NIPER JEE 2021 resultaat aangekondigd op niperhyd.ac.in website; Download hier de rangkaart van de meester

beschikbaarheid

Webex-integratie zal wereldwijd beschikbaar zijn in de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse, die dit voorjaar bij de dealers wordt verwacht. De voertuigen zullen worden uitgerust met wifi en een mobiele dataverbinding. Met beide verbindingen kunnen bestuurders de Webex-app downloaden uit de Mercedes Benz Cars App Store om op het infotainmentsysteem van het voertuig te verschijnen, waardoor ze niet meer afhankelijk zijn van hun telefoon.

Partnership met Mercedes-Benz maakt deel uit van Webex for Automobiles, inclusief Webex Meetings voor Apple CarPlay en een partnership met Ford Motor Company.

Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *