Met biomutant-patch kun je Verteller uitschakelen

De schrijver van PCGamesN vertelt je dat er een nieuwe vitale patch is. Hij zegt dat het veel van de onderwerpen behandelt die de ontwikkelaars vorige week noemden, en het verrassend goed doet om het goede te vinden. Hij zegt dat de tutorial nu interessanter is en dat er een schakelknop voor beweging is toegevoegd. Wat nog belangrijker is, er staat dat er nu een optie is om de vertaling van de verteller uit te schakelen.

… nou nee, ik zou je niet zo’n heel artikel laten lezen. De verteller van Biomutant is soms charmant, maar over het algemeen is hij veel. Met nieuwe opties in het menu kun je alleen gedempte spraak horen tijdens het lezen van de dialoog, of alleen de verteller horen zonder de onzin, om de dialoog sneller te laten verlopen. Er is ook een beetje pre-vertellingsgebabbel als je bij de standaardoptie blijft.

Naast de Narrator-instellingen is er nu een slider voor de intensiteit van Motion Blur. Er is ook een uitgebreide bewerking van de buit geweest, zodat je meer spullen krijgt die geschikt zijn voor je niveau, minder rommel uit containers van een hoger niveau en minder willekeurige genezingsitems.

Ook in de leeromgeving is er veel veranderd. “Om de snelheid van de eerste delen van het spel te verbeteren, hebben we de dialogen korter gemaakt”, zeggen de ontwikkelaars. “We hebben ook meer vijanden en buit aan deze gebieden toegevoegd om de ervaring later in het spel beter weer te geven.”

Er is meer om op te merken – inclusief een nieuwe en meer uitdagende setup – maar je kunt volledige details van alle wijzigingen krijgen Correctie-opmerkingen.

Bekijk onze gids voor Biomutant Flush-Stool wc-puzzelsites of ontdek hoe je geweren kunt maken in Biomutant als je op zoek bent naar meer van het spel.

READ  Er is hoop om Elden Ring volgende week weer te zien

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Biocorrect stelt u in staat de verteller uit te schakelen”, “Type: “Gepubliceerd”; “Categorie”: “Biobrandstoffen”},” Gebruiker “: {“ loginstatus ”: false}, “game”: {“ publisher “:” Koch Media “,” genre “:” RPG “,” title “:” BioMutant “,” genres “:[“RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Star Wars: Battlefront 2 crasht op servers, EA belooft de capaciteit te vergroten

Momenteel kun je Star Wars: Battlefront 2 gratis krijgen in de Epic...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *