Met Crysis Remastered kun je nu leunen

Zoals veel remakes, Crysis Remastered is gebouwd op een combinatie van eerdere versies, en als zodanig is het niet helemaal de originele pc-versie of de latere consoleversie van Crysis. Een ding dat spelers van de originele pc Crysis hebben gemist sinds ze in Crysis Remastered zijn gesprongen, is de mogelijkheid om naar beide kanten te leunen, waardoor ze om hoeken kunnen schieten terwijl ze zichzelf zo min mogelijk blootstellen aan vijandelijk vuur. Dat is terug in de FPS-spel‘s eerste grote update, die ook een hele reeks tweaks en fixes voor andere delen van het spel bevat.

PC-update 1.1.0 voor Crysis Remastered voegt de optie toe om te leunen, samen met (toepasselijk genoeg) bedieningselementen om dit te doen. De muisgevoeligheid is aangepast in overeenstemming met de feedback van de spelersgemeenschap en er zijn nieuwe toetsencombinaties voor wapens. De ontwikkelaars hebben ook een nieuwe quick throw-knop voor explosieven, controller-opties voor de Classic Nanosuit, suit-shortcuts voor de Classic Nanosuit-modus en enkele nieuwe bomen toegevoegd aan de Sphere- en Harbor-niveaus.

Sabre Interactive heeft ook enkele verbeteringen aangebracht in de prestaties: een probleem waardoor ray-tracing stotteren en andere prestatieproblemen veroorzaakte, is verholpen en er zijn verbeteringen aangebracht aan SS-schaduw en het ghosting-effect op objecten in gearceerde gebieden terwijl ray-tracing is ingeschakeld.

Hier is de volledige lijst, met dank aan de Crysis-subreddit:

Crysis Remastered – PC-update 1.1.0 van Crysis

Sabre Interactive heeft een nieuwe ernstige waarschuwing toegevoegd voor zijn belachelijke ‘Kan het Crysis draaien‘-modus, omdat blijkbaar sommige spelers niet de melding kregen dat het een modus is die is ontworpen om meer te zijn dan redelijkerwijs kan worden verwacht dat een bestaande gaming-pc voor thuisgebruik aankan.

READ  De volledige versie ziet er goed uit op pc »TechnoCodex

Zoals je in de commentaren kunt lezen, zijn er nog steeds enkele uitstekende functies van de originele PC Crysis die sommige spelers graag aan de remaster zouden willen zien, maar het lijkt waarschijnlijk dat Sabre zich zal concentreren op meer directe zorgen, zoals prestatieverbeteringen voordat ze iets aanpakken. extra content.

Op de officieel Crysis Twitter-account, zeggen de ontwikkelaars dat ze naar de feedback van pc-spelers hebben geluisterd en dat “we in de toekomst zullen werken aan het bereiken van de best mogelijke pc- en console-ervaring met meer updates.”

Written By
More from Max Mcgee

De bètaversie van Rainbow Six Quarantine lijkt te zijn gestart

De PvE Rainbow Six Siege-subgame van Ubisoft heeft misschien nog een definitieve...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *