Met De Sims 4 kunnen spelers hun seksuele geaardheid kiezen

De Sims 4

afbeelding: Sims

Wanneer de volgende Sims 4 uitbreiding-middelbare school jaren—Als het wordt uitgebracht, gaat het vergezeld van een update van de kernervaring die een nieuwe functie voor alle spelers introduceert: schakel ‘Seksuele oriëntatie’ in.

Hoewel je Sims al lang in het spel kunnen genieten van relaties tussen mensen van hetzelfde geslacht (naast het feit dat ze Altijd erin geslaagd om directe relaties te hebben), zal deze aankomende update spelers in staat stellen een reeks selecties en schakelaars te maken bij het starten van een game, wat meer flexibiliteit en aanpassing mogelijk maakt als het gaat om met wie hun Sim verbinding kan maken.

SimGuruJessica, meesterontwerp op middelbare school jaren uitbreiding, Schrijft op de website van het spel:

Met seksuele geaardheid kun je een reeks aantrekkingsparameters voor je Sim instellen. Dit is een simpele positieve uitspraak over tot wie je Sim zich aangetrokken voelt. Als een Sim wiens geslacht niet overeenkomt met de aantrekkelijkheidsinstellingen van je Sim een ​​romantische interactie met je Sim probeert, wordt deze afgewezen.

U kunt elke combinatie van attractieboxen selecteren (inclusief alle of geen) om de romantische oriëntatie van uw dia’s weer te geven.

Dit is hoe deze tegels – en je kunt deze opties later in het spel wijzigen met behulp van een spiegel of kast – eruit zien:

Afbeelding van het artikel getiteld De Sims 4 laat spelers binnenkort hun seksuele geaardheid kiezen

afbeelding: Sims

SimGuruJessica benadrukt dat hoewel dit een goed begin is, het nog maar het begin is – en er is duidelijk meer werk aan de winkel. De geslachtsopties die beperkt zijn tot alleen “mannen” en “vrouwen” kunnen het grootste probleem zijn, hoewel dit op dit moment beperkt is tot de code van het spel, niet het team:

Bovendien zullen we dit kunnen uitbreiden naar andere genderidentiteiten die we op dit moment niet hebben.

Ik begrijp dat er hier zorgen zullen zijn over de eerste opties die biseksueel zijn. Mechanisch gezien zijn er geen niet-binaire Sims in TS4. Hoewel we grote vooruitgang hebben geboekt bij het weergeven van niet-binaire Sims met bijgewerkte voornaamwoorden, erkennen we dat voornaamwoorden niet hetzelfde zijn als genderidentiteiten. We realiseren ons dat we in dit opzicht nog een weg te gaan hebben.

Wat betreft het uitschakelen van de functie (en onthoud, dit komt neer op: Allemaal Spelers als onderdeel van het basisspel, niet zomaar iedereen die iets koopt Middelbare school uitbreiding), ok lol:

Kan ik deze functie uitschakelen?

Nee, hoewel we spelers de mogelijkheid proberen te geven om bepaalde in-game-functies in of uit te schakelen, zijn LGBTQIA+-identiteiten een feit van het leven en geen schakelaar om aan of uit te zetten.

Voordat we gaan, hoewel deze update – en veel van het nieuws eromheen – zich terecht richt op de toegenomen opties en mogelijkheden die beschikbaar zijn voor Sims, is hier een andere, veel grappigere manier om ernaar te kijken:

READ  Bekijk de persconferentie van Xbox en Bethesda op E3 ​​2021: starttijd, uitzending
Written By
More from Lesley Curry
Apple Music kondigt niet-ontbrekende ruimtelijkheid en audio aan
Cupertino, Californië Apple heeft vandaag aangekondigd dat Apple Music toonaangevende audiokwaliteit biedt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *