Met Deux Ex Gender Swap kun je het hele spel als vrouw spelen

Cover art voor het Lay D Denton-project

afbeelding: Lay de Denton

De Lay de Denton modern Het is een enorm project waarvoor het origineel nodig is de voormalige god En het laat je alles spelen en niet als een onbeleefde cyberpunk Kerel, maar als een onbeschofte cyberpunk In plaats van dat.

Als je dacht dat dit slechts een snelle verandering van personagemodel betekende, zou je niet verder van de waarheid kunnen zijn. Dit is het uitgestrekt, en wijzigingen aangebracht in het hele spel:

Het project van Lay D Denton begon een belangrijke functie te realiseren die uit het originele spel was verwijderd; De mogelijkheid om het geslacht van de held te kiezen. Hoewel de model-swap en audio-plug-in een goedkope replica kunnen maken, vonden we dat dit niet jammer genoeg zou zijn. Onderdompeling is een belangrijk kenmerk van de Deus Ex-ervaring, en de half geëxecuteerde vrouwelijke JC Denton zal dat ondermijnen. Of we doen het goed of we hoeven niet boos te zijn.

Dit is onze poging om het goed te doen.

Het modificatieteam ontwierp het project rond vier hoofdprincipes. Dit zijn stemacteren (elk van Dentons 1.700 dialoogregels is opnieuw ontworpen door een nieuwe stemacteur), opnieuw ontworpen niet-speelbare personages (om hun potentiële relaties met de hoofdrolspeler beter weer te geven), een nieuw spelersmodel (waarvan de geluidseffecten zijn herwerkt) Record, dat een halve kop korter is dan het origineel) en misschien wel het meest indrukwekkend, beloofde terug te keren naar het spel en aanpassingen aan het geweten aan te brengen allesVerander elke “hij” in “zij” en elke “jongen” in een “meisje”.

Dat is gewoon een enorme hoeveelheid werk die gedaan moet worden voor een mod, maar zoals ze zeiden, het heeft geen zin om het te doen tenzij het goed wordt gedaan, en ze hebben het hier zeker gedaan.

Hier is een voorbeeld van acteren en herschrijven tijdens het werken met een trailer:

Terwijl fans zich afvragen wat de meest memorabele dialogen uit het origineel zijn, volgt hier het:

Als u geïnteresseerd bent, kunt u een bestand downloaden Hier.

READ  Gelukkig hebben Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen ten minste één slecht plan voor RCS opgegeven: CCMI
Written By
More from Lesley Curry

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy 360.000 digitale verzendingen en verkopen

Totale wereldwijde zendingen en digitale verkoop voor Atelier Ryza 2: Lost Legends...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *