Metroid-angst lekte online voor de lancering van deze week

Foto: Nintendo

Update [Tue 5th Oct, 2021 05:30 BST]: Nou, het lijkt erop dat het meer is dan alleen snapshots Metroid-dread Het was online gelekt voorafgaand aan de lancering deze week. Hier is meer informatie van de Nintendo-dataminer OatlmealDome:


origineel verhaal [Sun 3rd Oct, 2021 08:05 BST]: geluid Metroid-dread Hij is het laatste slachtoffer van een “lek”. volgens Sociale media en sites zoals Resetten, screenshots van het spel lopen nu online rondes.

We hebben zelf bepaalde onderdelen van internet bekeken en kunnen dit ook bevestigen. Op een van de pagina’s – met veel clips, waren er screenshots van wat wordt beschouwd als de “tweede” baas in het spel.

Met andere woorden, als je je zorgen maakt over spoilers, wil je misschien de komende vijf dagen wachten met het onderzoeken of onderzoeken van alles wat met Metroid Dread te maken heeft totdat je je eigen exemplaar hebt.

De game is al in handen van recensenten en onze Metroid Dread-recensie verschijnt volgende week voor de officiële lancering. Metroid Dread is beschreven als: Conclusie van de originele Metroid-sagaEr wordt dus verwacht dat het verhaal erg interessant zal zijn.

eerste 2D metroid Dit jaar komt er een game met een nieuw verhaal over 19 jaar naar Nintendo Switch. Metroid Dread is een direct vervolg op Metroid Fusion uit 2002 en wordt afgesloten met de vijfdelige saga die zich richt op het bizarre en onderling verbonden lot van premiejager Samus en de Metroids, die begon met de originele Metroid voor de NES. “

Als we verdere ontwikkelingen horen, laten we het je zeker weten.

READ  Een PS5-lek suggereert binnenkort meer voorraaddalingen voor Argos
Written By
More from Lesley Curry

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *