Metroid Dread had de krachtigste openingsmaand van alle Metroid-games ooit in de VS

Vroege grafiek volgen suggereerde het Metroid-dread Het had een succesvolle winkeltijd toen het vorige maand op de Switch werd gelanceerd, maar nieuwe verkoopgegevens bevestigen dat de game inderdaad de beste openingsmaand van alle games in de serie tot nu toe heeft gehad (tenminste in de VS).

Piscatella-mat voor NPD-collectie bevestigt Dread kwam in oktober naar voren als de op twee na bestverkochte game in de VS, en De Bestseller op Switch (die ook de best verkochte console van de maand was). Piscatella zegt: “Metroid Dread had de hoogste maandelijkse lanceringsverkoop van alle Metroid-franchises in de gevolgde geschiedenis”, en de werkelijke verkoop in dollars van de lanceringsmaand “verdubbelde ten opzichte van de vorige franchise, Metroid Prime“.

Dit komt ook na een indrukwekkende lancering in het VK, waar Sterkste openingsweekend Nooit getuige geweest van de franchise, en ook bereikt Debuut nummer één in het huis van Nintendo in Japan.

Trouwens, het vroege succes van Dread ook Verbeterde verkooptriggers voor eerdere titels Het is nog steeds beschikbaar op Nintendo Digital Services. Vorige maand, games zoals Metroid-fusie En Metroid missie nul Ze werden gezien terwijl ze bovenaan de eShop-hitlijsten van de Wii U stonden.

Heb je Metroid Dread al opgepikt? heb je nodig Lees onze lovende recensie Laat het ons weten op de gebruikelijke plaats om u te overtuigen.

READ  Onderzoeker van vaccinonderzoek zegt dat de resultaten waarschijnlijk niet voor het einde van het jaar zullen komen
Written By
More from Aubrey Mason
Het meest spookachtige herenhuis van Ierland waar ‘de duivel’ woonde, is te koop
Te koop: het spookachtigste landhuis van Ierland ‘waar de duivel zelf woonde’....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *