Mevrouw Dimitrisco van Resident Evil Village ziet er geweldig uit in Marvel vs.

Eerder deze maand onthulde Capcom Lady Dimitrescu, een van de belangrijkste antagonisten in de Resident Evil Village. Het personage werd al snel een fanhit, inspirerende cosplay, fanart en meer. ArtistCountgate op Twitter heeft zich bij de club aangesloten met een indrukwekkend stukje pixelart dat bedoeld is om op te roepen Marvel tegen Capcom! Op de foto is Lady Dimitrescu te zien die de korte daad van Gambit doet en zich voorbereidt om X-Man af te maken met een klauwende hand in de lucht. Het is echt een gaaf stuk, en het toont de geschiktheid van het personage met de vechtgame-franchise!

De kunst van Countgate vind je hieronder gecombineerd.

Het is echt verbazingwekkend hoe goed het personage eruitziet in de stijl van Capcom’s klassieke arcadespellen! Alleen al op het artwork lijkt het erop dat mevrouw Dimitrisko goed zal vertalen als een 2D-jager. Dimitrescu zou natuurlijk niet het eerste Resident Evil-personage zijn dat in de Marvel vs. Resident Evil Village. Voorlopig hoeven fans alleen maar af te wachten wat er daarna komt voor het personage!

Ondanks Dimitrisco’s onmiddellijke populariteit heeft Capcom nog niet veel informatie over haar persoonlijkheid onthuld. De slechterik wordt duidelijk een probleem voor de held Ethan Winters, evenals voor haar dochters; Bij Capcom’s recente Resident Evil Showcase, Kunnen Dimitrisko-meisjes worden gezien die veranderen in plagen van sprinkhanen die de speler aanvallen! Hoewel het personage duidelijk verantwoordelijk zal zijn voor die specifieke groep, onthulde de show ook dat Dimitrisko iemand met de naam Miranda’s moeder zal antwoorden. Het valt nog te bezien wie het nummer precies is, maar het moet best eng zijn geweest als mevrouw Dimitrisko het antwoordde!

Resident Evil Village Het wordt op 7 mei uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc. Ondertussen kun je al onze eerdere berichtgeving over de game bekijken Hier.

Wat vind je van @ Countgate’s Resident Evil Village kunst? Denk je dat Lady Dimitrescu perfect zou passen bij Marvel vs. Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op Sluit een tweet in Om over games te praten!

READ  Xbox Snap lijkt voorbestemd om een ​​bijzaak te worden in de gamegeschiedenis
Written By
More from Aubrey Mason
Aaron Judge begint sterk in de overwinning van Yankees
Aaron Judge zei dat hij klaar zou zijn voor de openingsdag. Hij...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *