Microsoft brengt binnenkort “Xbox-nieuws over verbeteringen” uit

© Xbox

Eerder deze week zei een technische YouTuber dat ze op 17 februari iets spannends te delen hadden met Xbox-fans, maar dat ze op voorhand details hadden uitgelekt.

Dit leidde tot speculatie dat het nieuws te maken zou kunnen hebben met het langverwachte Dubbele framerate-verbeteringen Om achterwaartse compatibiliteitstitels op Xbox Series X | te zoeken S.

Met dat in gedachten zei majoor Nelson tijdens de laatste aflevering van Xbox Podcast dat er binnenkort nieuws zou komen over Xbox-verbeteringen, na een gesprek met Jason Ronald van Microsoft over toekomstige Xbox-platformupdates.

“Erg opgewonden dat hij (Jason Ronald) er ook een beetje over sprak, maar ik denk dat ik een beetje kan zeggen, er komt binnenkort wat verbeteringsnieuws. Dat is alles wat ik kan zeggen.”

Jason Ronald merkte zelf tijdens hun gesprek dat er voor de komende maanden en jaren veel “echt spannende dingen” gepland stonden:

“Er staan ​​de komende maanden en de komende jaren een heleboel spannende dingen op stapel.”

Larry voegde er destijds aan toe dat hij verwachtte dat Jason ook eerder dan later naar de podcast zou terugkeren – opnieuw aangevende dat er misschien nieuws onderweg zou kunnen zijn.

Denk je dat alles ‘binnenkort’ iets te maken heeft met het verdubbelen van BC Framerates? Zie je dit volgende week wat liefde krijgen? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Releasedatum Dying Light 2: nieuw lek biedt geruchten over releaseschema voor PS5 en Xbox | Spellen | vermaak
Written By
More from Vanessa Hale

Fall Guys releasedatum voor Nintendo Switch en Xbox – Mediatonic onthult toekomstige plannen | Spellen | vermaak

Fall Guys Ultimate Knockout-ontwikkelaar Mediatonic gaf fans de grootste hint tot nu...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *