Microsoft exploiteert Inworld om zijn AI-spelkarakters te verbeteren

Microsoft exploiteert Inworld om zijn AI-spelkarakters te verbeteren

Door snel geloofwaardige in-game personages te creëren, kunnen studio’s je vaker betere games aanbieden.

Inworld, een AI-bedrijf gespecialiseerd in niet-spelerpersonages en verhalende systemen, Kondigde een nieuwe meerjarige samenwerking aan met Microsoft Xbox Om meer realistische karakters en verhalen naar videogames te brengen.


Hoewel een onderdeel van de show is hoeveel geld ontwikkelaars zullen besparen met deze nieuwe AI-tools, zou het snellere proces kunnen leiden tot creatiever gebruik van personages en verhaallijnen op nieuwe en interessante manieren.


In de wereld


“Samen streven we ernaar een toegankelijke, verantwoord ontworpen platformonafhankelijke AI-toolkit te leveren om makers te helpen en te versterken met dialoog, verhaal en zoektochtontwerp. Zoals met alle Xbox Creator Tools is het ons doel om de nieuwste technologie te leveren.” “Art AI is voor game-ontwikkelaars van elke omvang, waar ook ter wereld, op elk platform waarop spelers willen spelen”, zegt Haiyan Zhang, algemeen directeur van Gaming AI voor Xbox, in een verklaring. “We willen het voor ontwikkelaars gemakkelijker maken om hun visies te verwezenlijken, nieuwe dingen uit te proberen, de grenzen van gaming vandaag de dag te verleggen, verbeterde gameplay, spelersconnectie en meer te ervaren.”


Inworld noemt het Artificial Copilot (zoals Microsoft’s AI voor pc), en Inworld belooft twee soorten tools te maken die ontwikkelaars in hun games kunnen gebruiken. Er komt een door AI aangedreven ontwerptool die ontwerpers helpt interessante creatieve ideeën te verkennen en tegelijkertijd hun scripts, dialoogbomen en zoeksystemen te verbeteren. Er zal ook een door AI aangedreven personage-engine zijn die rechtstreeks in de games zelf zal worden geïntegreerd, waardoor ontwikkelaars meer mogelijkheden krijgen om van te profiteren. Denk aan dynamisch gegenereerde verhalen en speurtochten die je kunt spelen, die rechtstreeks in de game zijn ingebouwd. Geen twee wedstrijden zullen hetzelfde zijn.


Het maken van een nieuwe verhaalgerichte videogame kan lang duren, en Inworld hoopt de ontwikkelingstijd te verkorten met zijn AI-systemen. Het bedrijf beweert dat games daardoor niet alleen sneller zullen opladen, maar ook uitgebreider en meeslepender kunnen zijn. Ontwikkelaars kunnen aanwijzingen gebruiken en zich concentreren op ontwerpideeën van een hoger niveau, terwijl AI volledige scripts, dialoogbomen, taken en dergelijke kan genereren.


“Decennia lang zijn de grootste vorderingen op het gebied van gaming tot stand gekomen door verbeteringen in de visuele betrouwbaarheid en graphics”, aldus Inworld-consultant en mede-oprichter van EA. Bing Gordon In het persbericht. “Maar AI zal echt meeslepende werelden en evoluerende verhalen mogelijk maken die spelers in het middelpunt van de verbeelding plaatsen. Bovendien heeft AI die invloed heeft op de kernspelmechanismen het potentieel om de betrokkenheid te vergroten en spelers dieper in je spel te trekken.”

READ  Mad dash: Cardinals verslaan Mets om tiebreak te doorbreken om Match 2 te winnen, split header double | St. Louis Cardinals

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *