Microsoft Flight Simulator bevat enkele ongebruikelijke bezienswaardigheden

Microsoft Flight Simulator 2020 is al een van de grootste hits van het jaar en biedt een hele wereld voor zijn toekomstige piloten om te verkennen in een jaar waarin reizen anderszins beperkt was. Met zo’n enorme wereld om te bouwen, vertrouwt Microsoft Flight Sim op algoritmen om het meeste te genereren, wat heeft geresulteerd in een aantal interessante nieuwe oriëntatiepunten en andere ongewone bezienswaardigheden. Je kunt hieronder enkele voorbeelden bekijken die door spelers zijn gedocumenteerd.

In één geval heeft de simulator het huis van de koningin gedegradeerd, waardoor Buckingham Palace in Londen een nogal somber ogend flatgebouw is geworden. Hoewel The Shard en de O2 Arena in Londen handmatig werden gemodelleerd en toegevoegd, lijkt het erop dat Buckingham Palace niet dezelfde behandeling heeft gekregen.

Evenzo, terwijl Sydney Harbour een liefdevolle recreatie is van het Opera House, is de iconische Harbour Bridge vervangen door een veel meer generieke snelwegbrug.

Door een fout verscheen in Melbourne een belachelijk hoog gebouw dat uitsteekt in de lucht. Het blijkt dat dit het resultaat was van een student die een typfout maakt tijdens het bewerken van gegevens. We haten het als dat per ongeluk het hoogste gebouw ter wereld creëert!

Edinburgh Castle in Schotland ontsnapte niet aan de goddelijke woede van Flight Simulator.

READ  Prime Day 2020 Kindle-deals nog beschikbaar: Kindle Paperwhite voor $ 80, $ 75 korting op Kindle Oasis en meer

Een brug in Portland bevat een behangpastiche van vrachtwagens.

En blijkbaar weet het spel niet goed wat te doen met bepaalde soorten gebladerte.

Maar misschien het beste van alles is dat Melbourne, Australië, een onmogelijk hoge en dunne wolkenkrabber heeft die je luchtruim heel erg binnendringt.

Spelers op Reddit hebben een aantal vergelijkbare oriëntatiepunten verzameld, zoals de oude Romeinse Arènes de Nîmes, die voor een goede dosis ook een paar terrasgebouwen in het midden heeft.

Het hoogste standbeeld ter wereld, het Standbeeld van Eenheid van 182 meter in India, is ook vervangen door… nou ja, eigenlijk niet veel.

De gouden Shwedagon-pagode in Myanmar is nauwelijks herkenbaar in het wild, en nog vreemder is dat een aantal van de pagodes met groene daken eromheen zijn veranderd in enorme flatgebouwen.

Hoewel het misschien begrijpelijk is dat de technologie van Artsen zonder Grenzen in de wereld een beetje in de war was door enkele van de meer uniek ontworpen monumenten in de wereld, lijkt het ook de neiging te hebben gebouwen neer te zetten waar ze niet thuishoren, zoals in een voetbalstadion. of zelfs een landingsbaan.

En dan is er … wat dit ook is.

Microsoft Flight Simulator is nu beschikbaar voor pc via Steam of de Microsoft Store voor $ 60, of via Xbox Game Pass. Kijk hier of uw pc dit gigantische spel aankan.

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Aubrey Mason

Twitter-hack: 367 gebruikers verloren meer dan Rs 90 lakh in slechts 2 uur

Een 3D-geprint Twitter-logo is zichtbaar door gebroken glas, op deze foto, gemaakt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *