Microsoft Insider-update zorgt voor eenvoudiger Twitch-streaming op Xbox-consoles

Streamen naar Twitch op PS5 is relatief eenvoudig, maar niet zozeer aan Xbox-serie X of S – Momenteel moet je de Twitch-app downloaden en een aantal stappen uitvoeren. Echter, Microsoft een introductie “Console Live Streaming” is in de nieuwste update in de Xbox Insider Preview, waardoor het gemakkelijker en directer is om naar Twitch te gaan. Het voegde ook een Xbox Cloud Gaming-bèta toe aan Xbox One, waardoor gebruikers van oudere consoles toegang hebben tot de nieuwste games.

Om de nieuwe Twitch-streamingfunctie te gebruiken, hoeft u alleen maar naar het tabblad “Opnemen en delen” te navigeren en “Live Stream” te kiezen. Verbind je Twitch-account met behulp van een mobiel apparaat of console-instellingen en druk vervolgens op de knop ‘Nu live gaan’ om je gameplay te streamen. Microsoft merkt op dat “deze functie alleen gameplay uitzendt, zodat kijkers een pauzescherm zien als de gebruiker naar huis gaat of naar een andere app.”

Als je nog steeds op de Xbox One zit en Xbox Series X/S-titels of meer hardware-intensieve games wilt spelen, is de Xbox Cloud Gaming-bèta ook beschikbaar voor abonnees. Wil je spelen als een exclusieve Xbox Series X/S Microsoft Flight Simulator of gemiddeld op Xbox One? Het is nu mogelijk als je de Alpha Skip-Ahead-aflevering gebruikt, die vandaag om 17.00 uur EST begint. Beide functies zullen uiteindelijk voor iedereen beschikbaar zijn.

READ  Is Biomutant op Xbox Game Pass?
Written By
More from Vanessa Hale
Roadmap voor de ontwikkeling van Ghostrunner aangekondigd; De releases van de PS5- en Xbox-serie worden dit najaar uitgebracht
505 Games heeft een ontwikkelingsroadmap gedeeld voor first-person slasher Action cyberpunk Gosterner...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *