Microsoft maakt Xbox Party Chat gratis als onderdeel van de Xbox Live Free-to-Play-wijzigingen

Vandaag kondigt Microsoft aan dat Xbox Party Chat binnenkort gratis zal zijn voor Xbox-bezitters. De softwarefabrikant is begonnen met het testen van een nieuwe Xbox Dashboard-update met Testers die vandaag Xbox Party Chat, gratis te spelen multiplayer en de Find Groups (LFG) -functie ontgrendelen.

De Xbox Party Chat is een verrassende toevoeging aan de door Microsoft aangekondigde plannen om de firewall voor gratis multiplayer-games te verwijderen. De verwijdering kwam nadat Microsoft eerder dit jaar een prijsstijging voor Xbox Live Gold-abonnementen moest terugdraaien. Microsoft hernoemt ook zijn Xbox Live-service naar alleen Xbox Network, wat deel uitmaakt van de dashboardwijzigingen die het bedrijf momenteel test.

Xbox-testers hebben nu toegang tot gratis multiplayer-games zoals Het is een elektronisch spelZonder Xbox Live Gold-abonnement. Hierdoor is Xbox compatibel met onlineservices van Sony en Nintendo waarvoor ook geen abonnement op gratis games vereist is.

Deze wijzigingen zullen de komende maanden zichtbaar zijn voor alle Xbox-bezitters, zodra Microsoft klaar is om deze dashboardupdate naar alle gebruikers te pushen. Een recente dashboardupdate bevat ook een Nieuwe firmware-update Voor Xbox draadloze headset waarmee de microfoonbedieningsniveaus worden verbeterd en het volume van statustonen wordt verlaagd.

READ  Al deze games ondersteunen 120 frames per seconde op Xbox Series X.
Written By
More from Vanessa Hale
Fall Guys releasedatum voor Nintendo Switch en Xbox – Mediatonic onthult toekomstige plannen | Spellen | vermaak
Fall Guys Ultimate Knockout-ontwikkelaar Mediatonic gaf fans de grootste hint tot nu...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *