Microsoft stuurde gratis cadeaubonnen van $ 100

Microsoft stuurde 50.000 Microsoft Store Cadeaubonnen voor Amerikaanse klanten eerder deze week, variërend in waarde van $ 10 tot $ 100. Microsoft Christmas lijkt vroeg te komen.

Een Microsoft-woordvoerder bevestigde de donatie aan: de rand, waarin werd uitgelegd dat cadeaubonnen van $ 100 werden gemaild naar 25.000 ontvangers, terwijl nog eens 25.000 mensen cadeaubonnen van $ 10 ontvingen. Het klinkt misschien alsof Microsoft Santa favoriete games speelt, maar Microsoft zegt dat de geschenken willekeurig zijn gekozen.

Als je geen Microsoft Store-cadeaubon hebt zien aankomen in de e-mail die aan je Microsoft-account is gekoppeld, wil je misschien je spammap controleren. Je weet maar nooit.

Mashable heeft contact opgenomen met Microsoft voor verdere feedback.

Deze Microsoft-cadeaubonnen kunnen tot het einde van het jaar worden ingewisseld in de Microsoft Store, hoewel de ontvangers 90 dagen de tijd hebben om de kaarten te gebruiken nadat ze zijn ingewisseld. Dit kan op weg zijn naar een glanzend nieuw accessoire voor jezelf, of een eindejaarscadeau voor een vriend – de keuze is aan jou.

Als je niet zeker weet wat je moet uitgeven aan een Microsoft Store-cadeaubon, raad ik je aan om in de eerste maand van Xbox Game Pass Ultimate. Het is eigenlijk net als Netflix voor gamen, en heeft meestal een aantal geweldige releases op de eerste dag, zoals Age of Empires IV En evacuatie. Vergeet niet om het na de eerste maand op te zeggen, anders brengt u $ 14,99 maandelijks abonnementskosten in rekening.

Cadeaubonnen zijn over het algemeen slecht Wanneer jij of een vriend het voor elkaar koopt. Maar als het een digitale freebie is van een groot technologiebedrijf, is klagen moeilijk.

READ  Twitter zegt dat het het probleem van verdwijnende tweets zal oplossen

Written By
More from Lesley Curry
The King of Dinosaurs heeft de King of Fighters aangekondigd 15
Nog steeds zeker niet Tezuk De nieuwe trailers voor The King of...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *