Microsoft Surface Event 2021: wanneer te beginnen en hoe te kijken

Microsoft houdt op woensdag 22 september om 11.00 uur ET / 08.00 uur PT een online evenement voor apparaten Verwacht aan te kondigen Opnieuw ontworpen tablets en laptops (en Waarschijnlijk een nieuwe telefoon). de rand Ze zal alle aankondigingen van het evenement behandelen en een liveblog van wereldklasse houden, hier is hoe je het ook met ons kunt bekijken.

Het is simpel: Microsoft zal een live-uitzending hebben Op de evenementenpagina op haar websiteJe kunt het ook bekijken op Microsoft Surface Twitter-account. Je kunt volgen rand op Twitter Bekijk het nieuws van het evenement terwijl het gebeurt.

Aanstaande gebeurtenis is de volgende versie van Windows 11, die zal zijn Komt uit op 5 oktober. Hoewel het bijna een gegeven is dat alles wat Microsoft aankondigt tijdens het woensdag-evenement het nieuwe besturingssysteem zal aandrijven, zal het interessant zijn als de geruchten over Microsoft die een nieuwe versie van de op de arm gebaseerde Surface Pro X-tablet lanceert waar zijn. We hebben geen heel duidelijk beeld van hoe Windows 11 gepaard gaat met Microsoft’s langlopende Arm-computerambities – en een nieuwe pc, misschien een met een nieuwe chip ontworpen door Microsoft, zou een goed moment kunnen zijn om over de toekomst van het bedrijf te praten van Windows buiten Intel, AMD en x86 in het algemeen.

Het is ook mogelijk dat sommige traditionele x86-pc’s op het evenement worden getoond, waarbij geruchten suggereren dat we een bestand zullen zien Surface Pro 8-tablet, nieuwe Surface Book-laptopen bijgewerkt Surface Go. Er is ook echte mogelijkheid We zien een vervolg op Microsoft Surface Duo opvouwbare telefoon.

READ  Deze iPod uit 2004 kan muziek streamen van Spotify

Maar als je luistert, Microsoft, ik zou heel graag een versie van de mooie . willen zien Ergonomisch Surface-toetsenbord, dit keer een zonder numeriek toetsenblok om muisbewegingen te belemmeren. Het andere toetsenbord, de Sculpt Ergonomic, is niet erg goed ontworpen en ik geef de voorkeur aan Bluetooth boven een USB-dongle.

Blijf op de hoogte om het nieuws te zien zoals het woensdagochtend gebeurt de rand, ging naar Microsoft-website om uitzendingen te bekijken.

Written By
More from Lesley Curry

Tweede editie van Kennemer Basketball Games zonder publiek – De Jutter

NBA Bubble wordt nagebootst in IJmuiden IJmuiden – Aanstaande zaterdag moeten de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *