Minecraft Bedrock 1.20.10.20 Beta/Preview downloaden

Minecraft Bedrock 1.20.10.20 Beta/Preview downloaden

Minecraft: Bedrock Edition heeft een nieuwe stap gezet in de richting van de 1.20 Trails & Tales-update met de nieuwste Preview 1.20.10.20 op 25 mei 2023. De Bedrock-bèta brengt veel veranderingen, tweaks, fixes en toevoegingen met zich mee. Onder hen zijn het verbeteren van de pariteit van de vanille / Java-versie, de mogelijkheid om te kruipen en het herpositioneren van weer / geluid om rond het perspectief van de camera te verschijnen in plaats van de locatie van de speler.

Omdat Minecraft: Bedrock Edition beschikbaar is op pc, mobiel en Windows-pc, kunnen spelers het preview-programma van Mojang gebruiken om zich aan te melden voor de bèta/previews van de release om nieuwe content uit te proberen voordat deze volledig wordt uitgebracht. Dit omvat niet alleen content van Trails & Tales update 1.20, maar ook updates die daarna komen.

Voor Minecraft-fans die misschien niet weten hoe ze de nieuwste preview moeten downloaden of zich voor het programma moeten aanmelden, kan het nooit kwaad om het proces te herzien.


Minecraft Previews downloaden/installeren op elk Bedrock-compatibel platform

Dankzij de uitfasering van het Minecraft Bedrock-bètaprogramma en de overgang naar het preview-systeem, is het nu heel eenvoudig om in nieuwe en experimentele game-inhoud te duiken. Slechts enkele Bedrock-platforms hebben echter de mogelijkheid om zich aan te melden voor het programma, iets om in gedachten te houden.

Previews zijn toegankelijk voor Xbox-, Windows 10/11-, Android- en iOS-consoles. Mojang en Microsoft zijn samengekomen om ervoor te zorgen dat gamers, ongeacht op welk platform ze spelen, het in de kortst mogelijke tijd kunnen doen.

READ  Download het MP3-nummer met een veilig geluid

Download de preview op Xbox-consoles:

 1. Open vanuit het dashboard de digitale winkel of de Xbox Game Pass-bibliotheek als je een actief abonnement hebt.
 2. Open het zoekveld en zoek naar Minecraft Preview en druk op Enter.
 3. Open de preview-winkelpagina en selecteer de downloadknop. Het zou gratis moeten zijn als je al een exemplaar van de gekochte game op je account hebt of als je een actief Game Pass-abonnement hebt.
 4. Nadat de download is voltooid, opent u gewoon de app en geniet ervan.

Download het voorbeeld op Windows:

 1. Als je dat nog niet hebt gedaan, download dan de Minecraft Launcher van de officiële website van de game of via de Microsoft Store. Als je de app al hebt, open deze dan om aan de slag te gaan.
 2. Selecteer Bedrock / Windows Edition in de lijst met games aan de linkerkant van het venster.
 3. Selecteer bovenaan de splash-art het tabblad Voorbeeld.
 4. Klik op de groene knop Installeren. Het opstartprogramma downloadt automatisch alle benodigde middelen en houdt ze up-to-date telkens wanneer er een nieuwe preview wordt uitgebracht.
 5. Zodra de installatie is voltooid, zou het spel automatisch moeten openen. Zo niet, dan kunt u nogmaals op de groene knop drukken, die na het downloaden van de preview in een afspeelknop zou moeten veranderen.
 6. Als je bovendien toegang hebt tot Xbox PC Game Pass en een actief abonnement hebt, kun je de bibliotheek openen en dezelfde stappen volgen die worden beschreven in het gedeelte over de Xbox-console om de preview voor pc te downloaden.

Download het voorbeeld op Android:

 1. Open de Google Play Store-app.
 2. Zoek Minecraft in de winkel en open de productpagina.
 3. Scroll naar beneden op de pagina tot je een sectie vindt met de titel “Deelnemen aan bèta” en klik op de bijbehorende link Deelnemen. Je game-app zou automatisch moeten worden bijgewerkt. Als dit niet het geval is, gaat u naar de bovenkant van de pagina en drukt u op de knop Vernieuwen.
 4. Verlaat de winkel, open de Minecraft-app en veel plezier.
READ  10 essentiële Android Auto-apps die u nu moet downloaden

Download de preview op iOS:

 1. Ga naar de URL https://testflight.apple.com/join/qC1ZnReJ En doe mee aan het Testflight-programma van Apple voor de game. Soms is de shareware vol en moet u mogelijk enige tijd wachten voordat er een slot wordt geopend.
 2. Zodra u zich registreert bij Testflight, zou de game-app automatisch moeten worden bijgewerkt. Als dit niet het geval is, open dan uw App Store en controleer of er updates in behandeling zijn.
 3. Wanneer het downloadproces is voltooid, open je het spel en geniet je ervan. Houd er rekening mee dat u minimaal één keer per maand moet inloggen om te voorkomen dat uw account wegens inactiviteit van Testflight wordt verwijderd.

Dat is alles. Dankzij het Preview-programma kunnen spelers alle huidige inhoudsupdates voor de Minecraft: Bedrock Edition-bèta’s volgen. Er is geen extra werk vereist, je kunt gewoon in het spel duiken en het updateproces zal voor zichzelf zorgen.

bewerkt door
Siddharth Satish


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *