Minecraft krijgt veel grotere ertsaders

Hoewel de releasedatum van Minecraft 1.17 gedeeltelijk is uitgesteld – de grote update van Caves & Cliffs bestaat nu uit twee delen – komen de snaps nog steeds regelmatig uit. De nieuwste opname van 21w16a biedt nogal wat nieuwe functies. Inclusief een belangrijke toevoeging aan Minecraft-druppelsteen, maar misschien wel de meest opwindende verandering is de introductie van grote ertsaders.

De bestaande ertsaders worden terecht ‘blobs’ genoemd, omdat het slechts kleine groepen ertsblokken zijn die bij elkaar zijn gegroepeerd. De nieuwe ertsaders zijn “grote, zeldzame ondergrondse slangachtige ertsformaties” die naast de bestaande ertsblobs zullen genereren, dus je zult soms afzettingen vinden die veel groter zijn dan sommige ertsen die je diep in de grond kunt opsporen.

De andere grote nieuwe functie hier is de groei van druipsteen, wat walgelijk aanvoelt om zo te schrijven. In wezen zorgt het ervoor dat stalactieten en stalagmieten redelijk realistisch groeien met nieuwe druipsteenblokken, maar je kunt volledige details krijgen over hoe deze groei werkt in de patch-aantekeningen op Officiële site.

Deze update brengt ook enkele kleine wijzigingen aan in de texturen van de nieuwe materialen. Tegenwoordig heeft Bedrock ook de Nieuwe grote bèta-update Dit maakt het compatibel met veel moderne Java-snapshots.

Voor meer bouwspellen kun je deze link volgen.

READ  Nieuwe NVIDIA GeForce NOW Gaming Update - Outriders-titels top mega pc-update | Spellen | Vermaak

Written By
More from Max Mcgee

Een No Man’s Sky-speler heeft twee planeten gevonden die tegen elkaar zijn geslagen

Er zijn geweest veel interessante ontdekkingen sinds de laatste update van No...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *