Minecraft-ontwikkelaars leggen de nieuwe generatie grotkaas en pasta uit

Nog een momentopname van Minecraft Caves and Cliffs hier, en daarmee een blik op de nieuwe manier waarop de grotten in de update worden gemaakt. Kortom, het draait allemaal om kaas en pasta, en ik beloof dat ik dat niet zeg alleen omdat het bijna etenstijd is terwijl ik dit schrijf. Het lijkt erop dat we ook veel meer verticale ruimte krijgen om mee te werken.

Het nieuwe geluid (zoals in het sportgeluid van Berlijn, niet het geluid) zal twee soorten grotten creëren op een wereldwijde generatie: kaas en pasta. Kaasgrotten zullen verschijnen in ondergrondse holtes, zoals gaten in Zwitserse kaas, en spaghettigrotten zullen lange tunnels vormen die door de rotsen lopen en elkaar kruisen met andere grotten. Deze systemen werken samen met de huidige methoden voor het maken van grotten, zodat je allerlei nieuwe wilde grotten krijgt.

Deze momentopname toont ook de watervoerende lagen, een ondergronds gebied met een waterniveau dat onafhankelijk is van het zeeniveau in de wereld. Dit betekent dat je nu ondergrondse meren en verschillende soorten overstroomde grotten zult vinden, en dit systeem zal de manier vervangen waarop voorheen verzadigde grotten werden gecreëerd.

De andere grote verandering in de wereldgeneratie is, nou ja, gegenereerde werelden zijn 64 blokken groter op en neer. Dit betekent dat y 0 niet langer de bodem van het Minecraft-universum is – nu kun je helemaal tot y-64 graven. Er is nu een totaal bereik van 384 blokken langs de y-as.

U kunt de volledige opmerkingen over deze update bekijken op Officiële site. De releasedatum van Minecraft 1.17 komt deze zomer, maar voorlopig kun je deze link volgen voor meer informatie over wat we tot nu toe weten.

READ  Weekend pc-speldeals: Sega-edelstenen en een festival van demo's om door te spelen

Written By
More from Max Mcgee

CAPCOM-lekken omvatten Monster Hunter Rise & Stories 2 op pc, RE4 VR en een nieuwe Shooter met codenaam SHIELD

Als onderdeel van een bevestigde recente ransomware-aanvalzijn er verschillende CAPCOM-lekken op internet...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *