Minecraft-spelers hebben Attack on Titan’s Shiganshina opnieuw gemaakt in schaal 1: 1

Als ik naar de Minecraft-community kijk, vraag ik me vaak af of ik productiever moet zijn met mijn tijd. Iemand heeft onlangs de schaal van de Mount Everest nagebouwd tot een schaal van 1: 1, zodat ze deze tijdens de stroom konden beklimmen – het duurde vier uur, voor het geval je nieuwsgierig bent. Nu heeft een groep Minecraft-spelers hun aanval op Titan’s Shiganshina-stad nagebouwd op een schaal van 1: 1.

Een Reddit FoxicalOW-gebruiker heeft de creatie gedeeld met Reddit, En het is verbazingwekkend gedetailleerd. Terwijl Shiganshina opnieuw werd gemaakt op een schaal van 1: 1, veranderde het team enkele verhoudingen om het er beter uit te laten zien. Verdubbelde de grootte van de muur van 50 naar 100 gebouwen, zodat huizen wel acht blokken hoog konden worden. De kaart is nog niet beschikbaar om te downloaden, maar FoxicalOW zegt dat hij deze binnenkort zal downloaden voor Minecraft Java op pc.

Hij legt het verder uit Twitter Hij gebruikte Bouw schuilplaats Om hen te helpen deze prestatie te volbrengen. De service biedt een community-server die bestaat uit kleine 75 x 75 en 501 x 501 grote brokken, samen met stapels bouwtools zoals WorldEdit, VoxelSniper, goPaint en meer.

Je kunt de kaart in al zijn glorie hieronder zien:

Ik heb Attack on Titan’s Shiganshina 1: 1 in Minecraft gebouwd van Maine Craft

Als u op zoek bent naar meer Minecraft-kaarten voor uw beoordeling, dan weet u waar u moet klikken.

Afbeelding tegoed: FoxicalMC

READ  Dit is de releasetijd voor het nieuwe seizoen van The Division 2
Written By
More from Max Mcgee
Totally Real (lees: Totally Fake) Animal Crossing Game: New Horizons Game beschikbaar in Microsoft PC Store
Animal Crossing: New Horizons is een van de grootste Nintendo Switch-games van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *