Minecraft Streamers: strijd voor $ 30.000 in Game Pass met pc-games met Boom TV

PC Game Pass organiseert deze keer de tweede Game Pass Has PC Games Invitational met Boom TV Maine Ambacht. Ons laatste telefoontje was echt legendarisch toen we de beste livestreamers en professionele spelers hadden Oneindige uitstraling. Deze keer noemen we populair Maine Ambacht Banners en makers om te zien wie het blok runt met een prijzenpot van $ 30K. Pas aan zodat je het volgende niveau kunt zien Maine Ambacht Vaardigheid op volledig scherm.

We hebben dit toernooi omdat Game Pass pc-games heeft, en we willen enkele van de meer dan 100 beschikbare games met PC Game Pass vieren. Sinds 2 november Maine Ambacht Het was beschikbaar met PC Game Pass en voor het eerst hadden we toegang tot zowel de Java- als de Bedrock-versie.

Om dit moment volledig te omarmen, werken we opnieuw samen met Boom TV om dit leuke evenement te organiseren waar fans van kunnen genieten Maine Ambacht Inhoud. Boom TV heeft een complete escape room-cursus ontwikkeld waarbij spelers puzzeloplossende en strategische vaardigheden moeten gebruiken Maine Ambacht Kennis en teamwork om als winnaar uit de bus te komen.

Join Game Pass Heeft een PC Games Invitational Hub op Boom TV, zodat je nooit meer een evenement hoeft te missen. Via de hub kun je uitdagingen aangaan om geweldige prijzen te winnen en deel te nemen aan community-evenementen met Boom TV. Registreer nu en nooit!

UrAvgConsumer komt terug met zijn gewoontes Maine Ambacht Een pc-build met een thema zal worden toegekend aan een gelukkige deelnemer wiens trailer werd gestemd op Game Pass Has PC Games Craftiest Moment, dus houd Twitter op Boom TV in de gaten om je stem uit te brengen en de laatste updates te ontvangen. De vorige keer won LEGIQN een pc met Esharum-thema voor het bezit van Game Pass Has PC Games Legendary Moment, dus bereid je voor om meer te weten te komen over de influencer die deze maand weer UrAvgConsumer gaat bouwen.

READ  Een andere actietruc uit Warzone 2 laat zien dat Call of Duty-spelers gewoon niet willen stoppen

Vergeet niet om Game Pass Has PC Games Invitational live te bekijken op Boom TV. Hier ben je ; We zien je op 28 januari. Geniet tot die tijd van veel geweldige games met PC Game Pass. Word nu lid en ontvang uw eerste maand voor $ 1

vrijwaring

Microsoft Corporation Deel deze inhoud op 21 januari 2022 Hij is als enige verantwoordelijk voor de daarin opgenomen informatie. gedistribueerd door algemeen, onbewerkt en ongewijzigd, gedateerd 21 januari 2022 om 17:52:02 UTC.

Written By
More from Max Mcgee
Xbox Game Pass voegt een aantal geweldige games toe, maar niet voor iedereen
Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate hebben vandaag drie nieuwe...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *