Minecraft voegt klei, kikkers en meer toe in 2022

Fans bij een live-evenement juichen voor een nep Minecraft-kikker en slijm.

Foto: Kotaku / Mojang / Hana Foslin (Getty Images)

Zo lang als Maine Ambacht Het was dichtbij, er was vuil en water. Maar tot nu toe geen slush. of kikkers. Nou, dat verandert allemaal volgend jaar wanneer Maine Ambacht De volgende grote update komt eraan. Voegt nieuwe modderblokken, kikkers, boten met bovenlijf en moerassen toe. Fans verliezen hun shit door dit alles.

deze jaren minecraft live Het evenement werd eerder vandaag afgesloten en net als voorheen stond het evenement vol nieuws over de toekomst Maine Ambacht Updates en inhoud. En hoewel er veel dingen zijn aangekondigd, zijn kikkers en slijm de dingen waar fans op dit moment het meest gek op zijn. Al deze opwinding, ook al is geen van deze inhoud daadwerkelijk geïnfecteerd Maine Ambacht Tot 2022 via de volgende “landupdate”.

modder erin Maine Ambacht Het werkt veel als klei in het echte leven. Je voegt wat water toe aan het vuil en presto, je krijgt slijm. Spelers kunnen ook natuurlijke modder vinden in moerassige biomen. Als je een modderklomp maakt of vindt en deze op een droge plaats en in de zon legt, zal deze uiteindelijk uitdrogen en in modder veranderen. Je kunt ook zand en tarwe aan het kleiblok toevoegen om bakstenen te maken, die kunnen worden gebruikt om huizen, kastelen of iets anders te bouwen dat je van droge klei wilt maken.

Kikkers springen ook naar Maine Ambacht Volgend jaar, En zo zijn de kleine kikkers. De kikkers zien er geweldig uit, vooral het mooie effect van hun uitzettende keel terwijl ze graven. Ik veronderstel dat klei en kikkers gemakkelijk samen kunnen worden gevonden. Wat een wereld!

Meer werd vandaag aangekondigd tijdens het evenement , waarover u hier meer kunt lezen. Maar als je uitcheckt? Twitter is meestal alleen maar mensen die massaal over klompen modder en kikkers springen. Veel hiervan lijkt verband te houden met enkele van de maatschappelijke grappen die de ronde doen Een beroemde YouTuber Ook (berucht) verschrikkelijk Maine Ambacht Eerder aangemaakte ‘Review’-Bioscoopbloedbad/videogame boze nerd bijdrager Mike Matte met “bruine stenen”. Het is nogal een vreemde zaak.

Maar afgezien daarvan vind ik klei het perfecte nieuwe bouwmateriaal om aan toe te voegen Maine Ambacht. Het lijkt erop dat het in het spel had moeten zitten sinds het voor het eerst werd uitgebracht. In plaats daarvan duurde het ongeveer een decennium. Afgaande op de reactie van de community, was het het wachten waard, zelfs als de memes alleen waren.

En dan te bedenken, gisteren hebben we ook de Froggy-stoel gekregen. We leven echt in een gouden eeuw waarin videogamememes werkelijkheid worden.

READ  Sony presenteert Xperia 5 II met 5G en optimalisatie voor games | NU
Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *