Minnesota Vikings die een grote wedstrijd nodig hebben tegen de Cleveland Browns

De Vikings waren wanhopig om hun wedstrijd tegen de Seahawks op zondag te winnen.

Het verlies van het team zal waarschijnlijk een probleem vormen voor de play-offs in 2021. Met hoge verwachtingen dit jaar moest Minnesota Seattle verslaan.

En dat deed ik precies. De Vikingen versloegen de Seahawks met 30-17 en behaalden hun record met 1-2.

Nu kan het team deze week terug naar de .500. Om dat te doen, zijn hier enkele spelers die een groot spel kunnen gebruiken:

Minnesota Vikings quarterback Cameron Dantzler (27) viert een verdedigende stop in de eindzone tegen de Arizona Cardinal tijdens de tweede helft van een NFL-voetbalwedstrijd, zondag 19 september 2021, in Glendale, Arizona (AP Photo/Rick Scuteri)

Op dit moment denk ik dat het veilig is om te zeggen dat Dantzler op zijn minst in de achterste hoek zou moeten zijn. Hij speelde een goede wedstrijd in een beperkt aantal herhalingen tegen de Cardinals. Maar hij kreeg geen verdedigend schot in week 3 tegen de Seahawks. Nu Buchoud Breeland lijdt, zou een goede partij van Dantzler hem een ​​startende starter kunnen maken.

Denver Broncos runt Jafonte Williams (33) van de defensieve DJ Wnohm (98) van Minnesota Vikings terug tijdens de eerste helft van een NFL-voetbalwedstrijd in het voorseizoen, zaterdag 14 augustus 2021, in Minneapolis. (AP Foto/Jim Mone)

De slaap heeft nog geen zakken en geen QB slagen. Nu Everson Griffen sterk wordt, moet Wonnum gedijen om zijn startpunt vast te houden.

Het Minnesota Vikings-offensief Rushode Hill (69) speelt het veld op tegen de Cincinnati Bengals tijdens een NFL-voetbalwedstrijd, zondag 12 september 2021, in Cincinnati. De Bengals wonnen met 27-24. (AP Foto/Aaron Doster)

Hill heeft een grote wedstrijd nodig als Christian Dresseau terugkeert naar de training. Natuurlijk, Darrisaw zal wat tijd nodig hebben om te acclimatiseren, maar hij is misschien klaar om snel te beginnen als dat nodig is. Hill moet opstappen.

READ  Onafhankelijkheidsdag 2020: Bollywood-beroemdheden Priyanka Chopra, Amitabh Bachchan, Hrithik Roshan wensen India

More from Madison Garrett

Warner Bros. ontkent een bericht dat NetherRealm en TT Games te koop zijn

In maart kondigde AT&T een deal van $ 43 miljard aan om...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *