Misschien heb je het meest memorabele videogamemoment van 2021 gemist

terwijl ik rondliep Door de veelkleurige markten weet hier, toevallig gezien Drax Staande op de rand van het observatiedek, starend naar de felle lichten van de kloof. Omdat ik alle hoeken en gaten in de stad probeerde te verkennen, besloot ik erheen te gaan. Ik had niet verwacht de meest ontroerende en emotionele scène van het hele jaar te vinden, in welke game dan ook.

Marvel’s Guardian’s of the Galaxy Het richt zich sterk op het vertellen van verhalen en is gemakkelijk een van de grootste verrassingen van het jaar. Elk Guardians-lid krijgt zijn eigen eigendom unieke boogEn de manier waarop het team samenkomt met het einde is echt hartverwarmend. Maar nog verrassender is hoe de game Drax zo emotioneel complex maakt. De MCU-films hebben het personage grotendeels teruggebracht tot komische verlichting, en daarom is de release van de game zo’n sterke verandering van tempo.

Het gesprek begint ongemakkelijk. Drax’ letterlijke manier van denken veroorzaakt de gebruikelijke hoofdpijn. Maar terwijl de twee gemakkelijk het gesprek aangaan, ontvouwt zich een werkelijk prachtig moment, terwijl elk personage praat over de familie die ze verloren, het trauma dat ze achterlieten en de strijd om eroverheen te komen.

“Dit is Tot nu De beste Guardians-versie die we ooit hebben gezien.”

Het is een geweldige kijk op twee personages die meestal vooraan staan, Star-Lord met zijn schattige acteerwerk en Drax met zijn stoere actie. Maar het belangrijkste in deze scène is dat het ons iets geeft dat we niet vaak zien in videogames – twee mannelijke personages die zich geschrokken openstellen voor elkaar en nooit terugdeinzen voor hun emoties.

Drax is te vinden op het Rift-monitoringplatform van Knowhere.Square Enix

Ondanks alle vooruitgang die games in de loop der jaren hebben geboekt, worstelen veel van de verhalen om hun mannelijke hoofdrolspelers af te schilderen als meer dan alleen mannelijk en stoïcijns. Het komt zelden voor dat twee mannelijke personages toegeven dat ze een trauma hebben, laat staan ​​erover praten met iemand anders. Ik kan dit jaar geen enkele scène uit een videogame bedenken die persoonlijker en emotioneler is.

Omdat je je familie onverwachts verloor, heeft het schrijversteam van Eidos de manier waarop het je bijblijft vastgepind, altijd in je achterhoofd, zelfs als je je normale leven leidt. Het trauma dat Star-Lord en Drax hebben meegemaakt, heeft gevormd tot wie ze zijn, en deze scène laat zien dat ze het erkennen en accepteren, in plaats van te proberen het te negeren.

“Het geeft ons iets dat we niet vaak zien in videogames – twee mannelijke karakters openheid over schokken.

Hoewel sterk schrijven de sleutel is, zorgt het renderen van de scène er ook voor dat het iets heel speciaals wordt. Camerahoeken zijn meestal close-ups van de gezichten van Drax en Star-Lord, waardoor de geweldige gezichtsanimatie echt doorschijnt. Het licht dat uit de scheur komt, zet een wispelturige toon en deeltjes in de lucht zien eruit als vallende sneeuw. De geweldige uitvoeringen van John McClaren (Star-Lord) en Jason Cavalier (Drax) maken de scène nog aangrijpender. Het is een goed voorbeeld van waarom deze game Best Picture won bij The Game Awards.

De gameversie van Drax ziet er een stuk ingewikkelder uit dan zijn filmtegenhanger.Square Enix

elke shtic van Bewakers van het Universum is dat een groep een groep buitenbeentjes is met ernstige gebreken. Er zijn veel gesprekken en verhaalsecties die dit idee in het spel versterken, maar het is vooral gedurfd om te worden omarmd door een volledig optionele scène. Om eerlijk te zijn, moedigt het verhaal je aan om op Drax te jagen, maar dat hoeft niet. Het laat zien hoeveel aandacht en zorg er is besteed aan karakters Bewakers van het Universumop alle niveaus. De game doet altijd geweldig pingpong tussen actie met een hoog octaangehalte en stillere, meer doordachte karakterverkenning.

Dit is verreweg de beste versie van The Guardians die we ooit hebben gezien, en een uitstekend voorbeeld van hoe je personages emotioneel complexer kunt maken. Als je nog niet hebt gespeeld Marvel’s Guardians of the Galaxy Je bent het aan jezelf verplicht om het te doen, en als je deze scène toevallig mist, is het de moeite waard om terug te komen om hem te bekijken.

Marvel’s Guardians of the Galaxy Nu beschikbaar op Nintendo Switch, pc, PlayStation en Xbox.

READ  Frankrijk en Duitsland zullen bij aankomst reizigers uit risicolanden testen
More from Madison Garrett
Samsung Galaxy A52 krijgt update van november
De november-update van Samsung arriveert nu ook op de eerste Galaxy A52-modellen....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *