Modern Warfare 2 blijft crashen op pc, Xbox, PS4 en PS5 – Party Crash Fix

Infinity Ward, ontwikkelaars van Call of Duty: Modern Warfare 2, hebben een update geïntroduceerd voor de game die constant crasht op pc en Xbox vanwege party- en andere bugs.

Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt eindelijk wereldwijd gelanceerd op vrijdag 28 oktober na de lancering van de campagne een week geleden.

Hoewel we een bètaversie hebben, zijn spelers na de wijzigingen gewend aan de kaarten en wapens op basis van de feedback van de bèta. Zoals verwacht met een nieuwe game-release, vooral de nieuwe Call of Duty-titel, heeft Modern Warfare 2 behoorlijk wat bugs.

Twee van de belangrijkste problemen die spelers meldden, waren de kluisversie van Modern Warfare 2-probleem en het “check and fix”-probleem dat de game op pc ondervond.

Helaas lijkt Modern Warfare 2 nog steeds te crashen op pc- en Xbox-spelers. Een van de problemen lijkt te zijn bij het feesten met spelers. Infinity Ward is op de hoogte van het probleem en het lijkt erop dat het snel kan worden opgelost.

Modern Warfare 2 party-crashgeval

Gisteren heeft Infinity Ward een tweet vrijgegeven waarin staat dat ze op de hoogte zijn van de verbroken Modern Warfare 2-problemen wanneer ze feesten met vrienden. Ze lieten ook weten de zaak in onderzoek te hebben.

Een paar uur geleden bedankte Infinity Ward gamers voor hun geduld en verklaarde dat het zal werken om feestgerelateerde crashes vandaag in de ochtend (PDT) te verminderen.

MW2 crash-update

We zullen dit bijwerken wanneer de update wordt uitgerold, maar als je andere crashproblemen hebt in Modern Warfare 2, ga dan hieronder verder.

READ  Gebouwen hebben ook gevoelens! Het krijgt eindelijk een release voor Xbox, PlayStation en Switch in maart

Modern Warfare 2 crasht op pc

Pc-gamers melden dat de game voor hen blijft crashen. Deze haperende problemen zijn er al sinds de campagne werd gelanceerd. Hier zijn enkele manieren om te voorkomen dat Modern Warfare 2 crasht op uw pc.

Start je computer opnieuw op

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar sommige gamers hebben gemeld dat zodra ze hun pc opnieuw opstarten, ze ofwel minder crashes op hun pc hebben of helemaal geen crashes. Als dit het probleem echter niet voor u oplost, lees dan verder.

Update Windows en apparaatstuurprogramma’s

Het wordt altijd aanbevolen om uw Windows-stuurprogramma’s en -apparaten up-to-date te houden. Nieuwe games kunnen problemen hebben met oudere hardwarestuurprogramma’s, vooral voor Nvidia- en AMD-grafische kaarten.

Nvidia heeft Game Ready Driver voor MW uitgebracht” genaamd 216.29. Voor AMD is de nieuwste stuurprogrammaversie op het moment van schrijven 22.9.1. Zorg ervoor dat al uw apparaatstuurprogramma’s up-to-date zijn.

Textuurstreaming op aanvraag uitschakelen

Als de bovenstaande methoden niet werken, ga dan naar het optiemenu in CoD: MW2 en schakel de on-demand textuurstreamingfunctie uit die te vinden is op het tabblad Kwaliteit.

Bestanden scannen en repareren

Voor Battle.net-gebruikers, om bestanden te controleren en te repareren, volgt u deze stappen:

  • Zoek het Modern Warfare 2-logo en klik erop.
  • Rechts van de blauwe afspeelknop bevindt zich een afspeelknop. Klik op het pictogram.
  • Klik op Scannen en herstellen en ga verder door op Scan starten te klikken.

stoom:

  • Open Steam en ga naar het tabblad Bibliotheek.
  • Zoek MW2 en klik er met de rechtermuisknop op.
  • Selecteer eigenschappen.
  • Selecteer de optie Lokale bestanden en klik vervolgens op Integriteit van gamebestanden verifiëren.
READ  Beste Soundbars voor Xbox Series X & PS5 met 4K 120Hz en HDMI 2.1 eARC

Fix MW2 crasht op PS4, PS5, Xbox One en Series X | S.

Probeer de onderstaande methoden om te repareren dat Modern Warfare 2 constant crasht op consoles.

Playstation 4 en 5

Controleer het systeem op updates. Volg de volgende stappen om dit te doen:

  • Ga naar het instellingenmenu.
  • Selecteer Systeemsoftware-update en volg de instructies op het scherm als er een update is.

X-Box

Ga voor Xbox naar de startpagina en open het dashboardmenu. Ga naar Instellingen en selecteer vervolgens “Alle instellingen”. Kies Systeem en selecteer vervolgens Updates. Als er een update beschikbaar is voor uw Xbox-console, wordt u gevraagd deze te downloaden.

Andere problemen die kunnen voorkomen dat Modern Warfare 2 crasht op PS4 en PS5, zijn het opnieuw opbouwen van de database of het opnieuw installeren van de game, wat het probleem zou moeten oplossen als je een Xbox gebruikt.

Als geen van de bovenstaande methoden werkt, kunt u het waarschijnlijk niet zelf oplossen. Nu Infinity Ward een update uitbrengt om het probleem met de Modern Warfare 2-tip op te lossen, zouden alle andere crashproblemen binnenkort moeten worden opgelost.

Written By
More from Vanessa Hale
Naar welke Xbox Exclusives die in 2021 uitkomen, kijk je het meest naar?
We hebben het hele jaar 2021 en een nieuw jaar met Xbox-games...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *