Modern Warfare 3-spelers verwoest door bèta-einde zonder verlenging

Modern Warfare 3-spelers verwoest door bèta-einde zonder verlenging

gepubliceerd: 16-10-2023T18:57:57

Bijgewerkt: 16-10-2023T18:58:10

Communityleden die hoopten op een bèta-uitbreiding van Modern Warfare 3 werden op het laatste moment teleurgesteld.

Na twee weken werd de bètaversie van Modern Warfare 3 officieel afgesloten op 16 oktober. Aan de positieve kant prezen communityleden de kaarten, bewegingen, voordelen en gameplay van de game. Ondertussen zorgden inconsistenties voor problemen op het gebied van inzetlocaties, time-to-kill-snelheden en zichtbaarheid.

Over het algemeen vertrokken de leden van de gemeenschap met een verlangen naar meer. De verwachting is in de recente geschiedenis misschien wel het hoogst voor een COD, maar spelers zijn in de nasleep van de bètaperiode getrakteerd op een harde dosis realiteit. MW3 zal pas over 25 dagen uitkomen, waardoor spelers tot die tijd niets anders kunnen doen dan met hun duimen draaien.

Artikel gaat verder na advertentie

Ondertussen hebben spelers de mogelijkheid om terug te keren naar de boerderij om deel te nemen aan ieders favoriete Haunting-evenement, dat op 17 oktober begint. Maar het verlengen van de MW3-bèta zou de leegte voor anderen hebben helpen opvullen.

Modern Warfare 3-spelers nemen verdrietig afscheid van de bèta

Hamer spellen Fans bedankt voor deelname aan de bèta: “De bètafase is een belangrijke tijd voor ons team, omdat we hierdoor de game in een live omgeving kunnen testen en waardevolle feedback kunnen verzamelen. Jouw bijdrage heeft bijgedragen aan het garanderen hiervan #MW3 Bereikt zijn volledige potentieel. Wij waarderen uw steun enorm en kunnen niet wachten…”

Artikel gaat verder na advertentie

Leden van de community bedankten om de beurt de ontwikkelaars voor hun transparantie en updates gedurende de testperiode en vroegen om nog een paar uurtjes in de game.

Eén fan antwoordde: “Als de communicatie/ondersteuning voor de game ook maar enigszins lijkt op die in de bèta, gaan we een geweldig jaar tegemoet.”

Een andere gebruiker voegde toe: “Dit is het leukste dat ik in lange tijd heb gehad met het spelen van Call of Duty. Bedankt jongens daarvoor!”

Maar het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van zoiets leuks, zoals CDL pro bijvoegen Gevraagd: “Hoeveel mensen willen de bèta-extensie?”

Artikel gaat verder na advertentie

Gelukkig hoeven fans niet per se te wachten tot 10 november. Als spelers MW3 vooraf bestellen, krijgen ze op 2 november vroege toegang tot de campagne.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *