Modern Warfare 3-spelers zijn verdeeld over de ‘onrealistische’ bewegingsmechanica.

Modern Warfare 3-spelers zijn verdeeld over de ‘onrealistische’ bewegingsmechanica.

gepubliceerd: 2023-10-07T12:27:02

Bijgewerkt: 2023-10-07T12:27:15

Makers hebben fans de mogelijkheden van beweging laten zien in Modern Warfare 3, maar sommige spelers willen dat het verwijderd wordt en zeggen dat het een “onrealistische zet” is.“.

Sledgehammer Games heeft Modern Warfare 3 geplaagd op Gamescom 2023, waarbij de gameplay van de campagne wordt getoond en spelers worden geïnformeerd over de aankomende multiplayer-bèta van de game.

Nu, begin oktober, is de bèta gearriveerd, en zowel hardcore als gamers zijn druk bezig geweest met het testen van de nieuwe voordelen en functies, met spelers als Optische Shotzi Hitclips die fans gek maakten.

Artikel gaat verder na advertentie

Een van de kenmerken van nieuwe Call of Duty-games die spelers doorgaans verwachten en waarop ze zich concentreren, is in-game actie, en Modern Warfare 3 is niet anders.

De actie van Modern Warfare 3 verscheurt fans

De virale clips belichtten enkele snelle actie-opties van de makers, maar fans weten niet zeker of ze de snelle actie leuk vinden of niet.

In de clip springt en glijdt maker JelloTV rond spelers, wint met gemak vuurgevechten en gebruikt beweging om misbruik te maken van een mechanisme dat door CoD-professionals is bedacht als “camera” – waarbij de speler zo snel beweegt dat de vijand hem niet op zijn apparaat kan zien. een scherm.

Meld u gratis aan voor Dexerto en ontvang:

Minder advertenties|Donkere modus|Gaming-, tv-, films- en technologieshows

Maar terwijl sommigen genoten van het zien van de terugkeer van de geremasterde snelle actie uit Modern Warfare die afwezig was in MW2, zijn anderen niet zo blij om de terugkeer ervan te zien: “[It] Het schept een slecht precedent dat een stel bezwete YouTubers kunnen kreunen en kreunen totdat ze krijgen wat ze willen, een onrealistische zet waardoor je er nu uitziet als een niet te stoppen robot.

Anderen deden mee, waren het met de geïrriteerde fan eens en berispten de beweging sarcastisch: “Ik ga naar de verjaardag van de dochter van mijn vriend. Ik ga hem dit laten zien en hem vragen of iemand bij de mariniers zich zo beweegt.”

Artikel gaat verder na advertentie

Met de release van alle Call of Duty-games zullen er echter spelers zijn die het spel niet leuk vinden – en sommige spelers hebben echt genoten van de snelle actie en beweren dat het het spel spannender maakt en meer vaardigheden biedt. gat.

Voor meer nieuws over de beste instellingen om de bètaversie van Modern Warfare 3 te domineren, houd onze speciale Call of Duty-pagina in de gaten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *