Moeder 4-fan op pc ziet er veelbelovend uit in nieuwe trailer onthuld

Een groep onafhankelijke ontwikkelaars werkt aan een bestand moeder 4 Het vervolg op de fangame en de eerste trailer ziet er veelbelovend uit.

Zoals opgemerkt door onze Japanse collega’s in Automaat, De Mother4Fangame Op 28 november onthulde de site een nieuwe trailer voor hun project. De trailer is vrijwel alles wat je van een official mag verwachten moeder Aarde Het vervolg, met behoud van de verkenbare 2D-omgevingen en het turn-based vechtsysteem.

  • meer – Aankondiging van een nieuwe radioshow van Genshin Impact

Jinshin-effect | Trailer “Schaduwen te midden van sneeuwstormen”

BridTV

6584

Jinshin-effect | Trailer “Schaduwen te midden van sneeuwstormen”

https://i.ytimg.com/vi/CXYGOpcNNSQ/hqdefault.jpg

899220

899220

Centrum

26.546

De moeder 4 De fangame staat gepland om op pc te verschijnen. De game heeft echter nog geen schatting van de releasedatum. Dat is eerlijk gezegd een goede zaak, ontwikkelaars moeten alle tijd nemen die ze nodig hebben.

Dit is specifiek moeder 4 Het project klinkt erg ambitieus, omdat het een roadtrip door Amerika biedt met een verscheidenheid aan instellingen, monsters en NPC’s. Het is zeker een project om in de gaten te houden. We hopen dat de ontwikkelaars het spel kunnen omzeilen en het in goede ontwikkelingsomstandigheden kunnen voltooien. Het zou me niets verbazen als de naam van het spel op een gegeven moment verandert. precies zoals eigenaardigheid, die eerst een andere was moeder 4 Een door fans gemaakt project.

Onnodig te zeggen dat het niet de eerste keer is dat een indie-game het probeert moeder 4. In feite kunt u waarschijnlijk bellenmoeder 4“Meer dan de helft van de indie-RPG’s wordt uitgebracht. Net als de JRPG-serie van Shigesato Itoi en HAL Laboratories is het vaak niet een van de grootste inspiratiebronnen.

Zal Nintendo een bestand maken? moeder Aarde Spel? voorspellingen

Je zou kunnen denken dat Nintendo helemaal niet van plan is een nieuw apparaat te maken de moeder spel, maar ik zou het persoonlijk niet uitsluiten. Natuurlijk, dat is maar een gok, maar Shigesato Itoi heeft sinds de lancering van het Hobonichi Mother Project veel merchandise met betrekking tot de serie aangeboden.

In het bijzonder zijn er ook manga’s uitgebracht die zijn samengesteld met artiesten als Inio Asano of Toby Fox. Dus we kunnen op een gegeven moment op zijn minst enkele transformatoren zien gebeuren. Wie weet.

Hoe dan ook, zorg ervoor dat je de fan-ontwikkelaars het merk geeft moeder 4 Volg op Twitter voor toekomstige updates en om je steun te betuigen.

Heb je iets te vertellen over dit artikel?

READ  Deze Call of Duty: Black Ops - Cold War Zombies-modus is een jaar exclusief voor PlayStation
Written By
More from Max Mcgee
Kijk hoe de Millenium Falcon Godzilla besluipt in Microsoft Flight Sim
Zoals elke echte Star Wars-fan, is mijn favoriete scène altijd het moment...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *