MSI test de effectiviteit van gaming-laptops bij het delven van cryptocurrencies

Nu het tekort aan grafische kaarten toeneemt, verleggen cryptocurrency-mijnwerkers hun aandacht van speciale GPU’s naar gaminglaptops, waardoor het moeilijk wordt om laptops te voorzien. Hoewel het niet bekend is dat deze de beste grafische kaart in de functie niet zullen ontgroeien, is MSI gedeeltelijk onderweg Experiment Om te zien hoe winstgevende gaming-laptops 24 uur per dag, zeven dagen per week gedurende een maand aan mijnbouw zijn.

De MSI GE76 Raider gaming-laptop staat in het eigen analysecentrum met de Intel i9 10980HK CPU, Nvidia RTX 3080 155W draagbare GPU en “exclusief koelontwerp”. Dat is veel meer dan de meeste bestaande laptops, maar het is nog steeds een enkele grafische kaart op het enige chassis in een gesloten chassis, dus het is onwaarschijnlijk dat je dezelfde cryptocurrency-cijfers haalt als een allround boerderij met meerdere GPU’s in een kamer met airconditioning.

MSI-proef werd uitgevoerd op het Nicehash-platform, met behulp van het DaggerHashimoto-algoritme, RTX 3080 heeft een hash-snelheid van 52,8 MH / s. Dat is minder dan de enorme 95,7 MH / s die de desktopversie haalt en het is meer in lijn met de 52,9 MH / s van de RTX 3070.

Het is een compleet andere en bijna feestelijke benadering van de cryptocurrency-mijngemeenschap, vergeleken met de Nvidia nerfing RTX 3060 en de vermelding dat GeForce GPU’s voor gamers zijn.

MSI begon de proef op 25 februari, dus we zijn op dit punt ongeveer halverwege. Zal het winstgevend zijn? Meer dan waarschijnlijk, maar we kunnen ons niet precies voorstellen dat de MSI GE76 Raider de beste gaming-laptop zal zijn na dit niveau van constante straf. Kom over ongeveer twee weken terug om de resultaten te krijgen.

READ  How Among Us werd zo razend populair

Written By
More from Max Mcgee

De RTX 30-serie van Nvidia past nu in een kleine pc-behuizing

Als je op zoek bent naar de beste gaming-mini-pc, dan is je...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *