MultiVersus Open Beta-patch Nerfs Taz, Batman en Iron Giant

Het personage van Taz is uit Looney Tunes weggerukt door iemand buiten beeld.

schermafbeelding: WB Games / Kotaku

MultiVersusWB Games reageerde op Super Smash Bros.Ik ging eerder vandaag naar de open bèta met een nieuw speelbaar personage in Realistische basketbalspeler LeBron James En de Een reeks balanswijzigingen.

Terwijl de MultiVersus De update richt zich op verschillende karakters, waarvan de belangrijkste wijzigingen zijn opgeslagen Looney Tunes rep Tasmaanse demon (of kortweg taz). Taz was een kracht om rekening mee te houden tijdens de gesloten bèta, met enkele Vergelijking Het tornado-hulpprogramma voor vergelijkbare gereedschappen is gemaakt Kirby De schurk Meta Knight was destijds erg dominant Super Smash Bros-duel.

“Ons plan is om Tornado in de volgende patch in een vertraging te brengen”, aldus de patch. “Hurricane is de kenmerkende zet van Taz, dus we willen het als een van zijn sterkste aanvallen houden, waarbij de cooldown er bewuster gebruik van maakt. Deze samentrekkingen zullen Taz’s kracht verminderen, vooral op hogere spelniveaus, dus verwacht een aantal sterke bewegingen voor de ander verhuist in zijn groep. In de nabije toekomst”.

WB .Games

Ondertussen kreeg Taz’s Tornado een lichte afname in schade, evenals een afname in duur en blessures.

Andere veranderingen in de update van vandaag zijn onder meer een verhoging van de afkoelperiode van de speciale Batman Batarang en verschillende bugfixes voor Iron Giant (Verwijder het a.u.b. volledig), afvallen voor Scooby Doo Rechercheur Velma Dinkley. Velma is een ander personage dat ook wordt overwogen Een van de beste in MultiVersusdus u zult in de toekomst waarschijnlijk meer substantiële veranderingen zien.

Hieronder vindt u een volledig overzicht van MultiVersus herziening:

Batman

 • Neutrale lucht/grondaanval: De cooldown op Batarang is verhoogd van 13 naar 14 seconden. Batarang’s gevangenneming keert terug naar 11.55 seconden van 11.05. Dit betekent dat de minimale tijd tussen Batarang-worpen 2,45 seconden is van 1,95 seconden.
 • De vertraging van de Batman Batarang pick-up zorgde voor zeer kleine vensters waar de Batarang niet speelde. Deze wijziging zou ervoor moeten zorgen dat Batman’s tegenstanders een groter venster hebben tussen Batarang-aanvallen om een ​​voordeel te behalen.
 • Bugfix: Lucht/Grondzijde specifiek: Een bug opgelost waarbij Grapple je soms van de kaart wegschoot.

konijnenvlo

 • luchtaanval: Het opstartvenster is met 2 vensters vergroot en het actieve venster is met 2 vensters afgenomen
 • Hij maakte er een hitbox van zodat Bugs Bunny bijna alles om hem heen sloeg. Dit zou de lucht redelijker moeten maken om te hanteren.

ijzeren reus

 • Bugfix: luchtaanval: Kan niet meer combineren in dezelfde
 • Bugfix: speciaal lucht/gemalen: Hij kan tegenstanders niet langer raken en ze herhaaldelijk voor altijd op hun plaats vergrendelen
 • Bugfix: Luchtaanval: Hij kan tegenstanders niet meer herhaaldelijk raken

steven universum

 • Neutrale aanval: Schopt tegenstanders uit en weg om een ​​oneindige aanval te voorkomen die wordt veroorzaakt door de uitwisseling van luchtaanval en neutrale aanval.

taz

 • Bugfix: Een bug verholpen die verhinderde dat Taz luchtaanvallen uitvoerde zodra hij zijn luchtlimiet had bereikt.
 • Lucht/grondzijde speciaal: Als je Early Access hebt gevolgd, domineert Taz’s Tornado zijn karakterset en biedt hij een subtiele kenniscontrole voor nieuwe spelers. Door de effectiviteit ervan te verminderen, hopen we de correctheid en herhaling van zijn gameplay te verbeteren en het spel voor nieuwe spelers in een gezondere staat te brengen.
 • Verkorting van de orkaanduur en extra duur verkregen door het passeren van een bondgenoot.
 • Verwijder een van de meervoudige aanvallen van een orkaan.
 • Verminder stakingsstops voor alle stakingen in een orkaan.
 • De genadeslag in de orkaan werd teruggebracht van 1375 tot 1275.
 • Voor nu is ons plan om Tornado in een aanstaande correctie te vertragen. Tornado is de kenmerkende zet van Taz, dus we willen het houden als een van zijn krachtigste aanvallen, kalmering dicteert opzettelijk gebruik. Deze weeën zullen Taz’ kracht verminderen, vooral op hogere spelniveaus, dus verwacht in de nabije toekomst een aantal sterke zetten voor de andere zetten in zijn groep. We danken u voor uw geduld en we zullen de prestaties van Taz blijven evalueren.

film

 • Gewicht: verlaagd van 70 naar 63
 • Het was een vergissing van onze kant dat Velma een van de zwaarste personages in het spel is. Deze verandering moet het meer in lijn brengen met de plek die we oorspronkelijk voor ogen hadden.

MultiVersus Momenteel in open bèta op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en de Epic Games Store.

READ  De nieuwe Fortnite Chapter 3-kaart bevat nieuwe locaties en weerseffecten
Written By
More from Lesley Curry
Alienware viert zijn 25e verjaardag met een baanbrekende, opnieuw ontworpen gaming-desktop
Alienware 25 jaar geleden begonnen in een parkeergarage in de buurt van...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *