Na een laatste update is Echtra Games bezig met het afronden van Torchlight III

Illustratie van een artikel met de titel Na een laatste update is Echtra Games klaar met Torchlight III

Een screenshot: Een perfecte wereld van entertainment

Gisteren heeft Echtra Games de “Damned Captain” -update uitgebracht voor Zaklamp IIIVoeg een speelbare klasse en nieuwe huisdieren toe en pas verschillende bugfixes en veranderingen in de levenskwaliteit toe op de kerker-crawler. De ontwikkelaar heeft ook aangekondigd dat deze update de laatste zal zijn vanwege De overname van Zynga in maart.

Opgericht door het origineel Zaklamp Max Schaefer, mede-oprichter van Runic Games in 2016 om verder te werken aan kleurenpalet Diablo– Actie RPG-serie, Echtra-games uitgebracht Zaklamp III In oktober vorig jaar. het is een Geweldig spel met een aantal coole en gekke ideeënZoals de klasse Engineers met zijn steeds evoluerende huisdier of de nieuwste editie, de Piraat / necromancer vervloekte kapitein.

Zynga verwierf de studio in maart van dit jaar en bracht deze in actie in de onaangekondigde multiplatform rollenspel- en actie-rollenspelgame naast Zynga’s NaturalMotion Studio. Perfect World Entertainment is zijn eigendom ZaklampHet was slechts een kwestie van tijd voordat “Buy” ophield met werken Zaklamp III.

Bij Bericht aan de community dat gisteren is gepostDe oprichter van Buyer Max Schaefer nam afscheid van de spelers en de game die zijn team bedacht.

‘Zoals je in het nieuws hebt gehoord, heeft Zynga ons op 2 maart weer over de vloer. Als resultaat van deze overgang gaan we verder met nieuwe (en opwindende) dingen, en we brengen de toverstok naar onze Perfect World-partners. We hebben enorm genoten van onze tijd met Torchlight III en we hopen alleen maar op het beste voor de toekomst van de franchise. We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om aan te werken. Maar meer dan dat, we zijn u allen die deze reis met ons hebben gemaakt enorm veel dank verschuldigd. “

Dus dit is het. Echtra gaat door, en er is geen informatie over Studio Perfect World waarop hij zou klikken om de fakkel te vangen Zaklamp III. Maar goed, we hebben tenminste Pirate Necromancers.

READ  Mangaluru-vrouw aangereden door auto, gesleept voor lokale stop, de bestuurder betrapt op camerabeelden
More from Madison Garrett

u kunt dit allemaal (niet) achter het stuur

WhatsApp werkt in Android Auto, maar niet zoals je telefoon. In dit...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *