Naar verluidt is de Sea of ​​​​Thieves-ontwikkelaars Everwild een echte puinhoop

Het lijkt in principe zeker dat Everwild – de volgende game van ontwikkelaar Sea of ​​Thieves Rare – een turbulente ontwikkeling doormaakt sinds de aankondiging in 2019. Het is maar één keer opnieuw opgestart, zo lijkt het, en er is een nieuw gerucht dat suggereert dat Everwild It’s a ” echte puinhoop” en zelfs de ontwikkelaars “weten niet echt wat er aan de hand is”.

Zoals eerder vermeld, werd Everwild aangekondigd in X019 in november 2019 met een ietwat wazige trailer die een wereld laat zien die in de schaduw wordt gesteld door de oplossingen — met een duidelijke invloed van Legend of Zelda: Breath of the Wild, Pokemon en James Cameron Avatar. Nader gaf toe dat de game “zich nog in een vroeg ontwikkelingsstadium bevindt”, en dat de update van juli 2020 er veelbelovend uitzag, maar in een rapport in januari 2021 werd opgemerkt dat Everwild volledig opnieuw was opgestart en “een duidelijke richting voor de titel ontbeerde”. “.

Jeff Grubb van GamesBeat was een journalist die dit rapport ondersteunde, en nu in de laatste uitzending op XboxEra zegt hij dat Everwild een “echte puinhoop” is en dat “de mensen die aan deze game werken niet echt weten wat ermee aan de hand is, dat is hoeveel chaos is er nu.”

“Ze hebben dit ding opnieuw opgestart zonder precies te weten wat het werkelijk was in termen van, zoals, wat ze verwachtten dat het zou zijn”, zegt Grob. “Ze zijn het nog aan het uitzoeken en het is een puinhoop.” Co-host Nick voegt eraan toe dat hij “zeker heeft gehoord dat de dingen veel zijn veranderd” en toen hij er voor het eerst over hoorde, had hij gehoord “het zou kunnen zijn gehackt als een lanceringstitel voor Xbox Series X, dat is hoeveel het is veranderd.”

Het rapport van januari 2021 gaf aan dat de releasedatum van Everwild door Rare voor 2024 was bedoeld, maar zelfs dat klinkt optimistisch als die rapporten kloppen. Gelukkig blijft Sea of ​​​​Thieves steeds sterker worden met tot nu toe meer dan 25 miljoen spelers die door die wateren navigeren – dus Everwild kan in ieder geval de tijd nemen.

READ  Een Splinter Cell-editie is in de maak bij Ubisoft, maar het is nog ver weg

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Sea of ​​​​Thieves devs’ Everwild” is een echte puinhoop”, zei”, “type”: “news”, “category” : ” everwild “},” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Microsoft “,” genre “:” “,” title “:” Everwild “,” genres “:[]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Spel van het Jaar 2021: Walheim
Hier is hij dan: pc-game van het jaar 2021. Ga naar onze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *