Nadat de politie NDG Park-shows heeft stopgezet voor Habs-spellen, zweert Montgomery te vechten voor hockeyfans.

MONTREAL – Hoewel velen in de stad onder de indruk waren van het onverwachte play-offtoernooi voor de Canadiens, is niet iedereen er een fan van om Game Four van de Stanley Cup Finals in het Notre Dame de Grace Park te laten zien.

Volgens berichten op Thrive NDG op Facebook begon het probleem voorafgaand aan de derde wedstrijd van vrijdag van de Habs Series tegen Tampa Bay Lightning. Op vrijdag plaatste een lid naar verluidt een brief van een supervisor van het plaatselijke politiebureau, waarin hij de organisatoren vertelde dat ze geen toestemming hadden om een ​​spelshow in het park te houden. De toezichthouder waarschuwde dat er zonder vergunning geen “tolerantie” zou zijn voor het evenement.

In haar eigen post zei de burgemeester van Cote-des-Neiges-NDG, Sue Montgomery, dat ze op de hoogte was gesteld van de annulering en verontschuldigde zich bij degenen die ernaar uitkeken om naar het park te gaan om de wedstrijd te bekijken.

“Op gemeentelijk niveau hebben we besloten om deze controles bij wijze van uitzondering toe te staan ​​vanwege de pandemische omstandigheden”, schreef ze. “We hebben de politie gevraagd om de menigte in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat het evenement georganiseerd blijft en niet wordt geannuleerd. De politie besloot anders en belde niet terug om een ​​compromis te bespreken.”

Op zondag zei Montgomery, terwijl ze commentaar gaf op een andere Facebook-groepspost, dat ze “alles deed wat ze kon” om ervoor te zorgen dat screening was toegestaan.

“Ik bel de korpschef en de stadsmanager voor een vergadering morgen, want ik wil de bewoners zeker samen van het spel laten genieten”, schreef ze.

READ  Hoe lang duurt het voordat elke resident evil (genummerd) wint?

Een van de critici van Montgomery’s opmerkingen is gemeenteraadslid Marvin Rotrand. In een e-mail aan CTV News werd de burgemeester ervan beschuldigd de volksgezondheidsvoorschriften tegen grote bijeenkomsten te negeren en het evenement zonder vergunning door te laten gaan.

“Haar gedrag lijkt bedoeld te zijn om de overtreding van de wet aan te moedigen”, schreef hij.

Rotrand merkte ook op dat de organisatoren “geen toestemming hebben van Montreal Canadiens om hun games opnieuw uit te zenden.”

var addthis_config = {services_exclude: "facebook,facebook_like,twitter,google_plusone"}; jQuery(document).ready( function(){ window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '', // App ID channelUrl : 'https://static.ctvnews.ca/bellmedia/common/channel.html', // Channel File status : true, // check login status cookie : true, // enable cookies to allow the server to access the session xfbml : true // parse XFBML }); FB.Event.subscribe("edge.create", function (response) { Tracking.trackSocial('facebook_like_btn_click'); });

// BEGIN: Facebook clicks on unlike button FB.Event.subscribe("edge.remove", function (response) { Tracking.trackSocial('facebook_unlike_btn_click'); }); }; requiresDependency('https://s7.addthis.com/js/250/addthis_widget.js#async=1', function(){ addthis.init(); }); var plusoneOmnitureTrack = function () { $(function () { Tracking.trackSocial('google_plus_one_btn'); }) } var facebookCallback = null; requiresDependency('https://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1&appId=', facebookCallback, 'facebook-jssdk'); });

More from Madison Garrett
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *