NBA 2K22-update 1.008.000 patch-opmerkingen (PS5 en Xbox Series X/S)

Update bereikte 1.008.000 voor NBA 2K22Hier is de volledige lijst met wijzigingen en fixes die met deze patch zijn toegevoegd.

2K Sports heeft nu een nieuwe update uitgebracht voor de volgende generatie versies van NBA 2K22. De patch zou nu moeten worden uitgerold voor de versies PS5 en Xbox Series X/S. Het nieuwe patchbestand zou ongeveer 300 MB groot moeten zijn als je de game op PS5 gebruikt.

Deze update is uitgebracht op 7 oktober 2021, ruim een ​​week nadat de vorige patch op 30 september uitkwam. De patch van vandaag is niet zo groot als de laatste update, aangezien er slechts een kleine revisie is doorgevoerd voor de MyCAREER-modus van de game.

Je kunt de volledige patch-opmerkingen en aankondiging van de nieuwe update hieronder lezen.

NBA 2K22-update 1.008.000 patch-opmerkingen (PS5 en Xbox Series X/S)

“Onze nieuwste release is beschikbaar op PS5 en XB Series X|S. We hebben een probleem aangepakt dat door leden van de community is gemeld en waarbij de game kan worden opgeschort na voltooiing van MyCAREER- of MyNBA/-gebaseerde games.”

Je kunt er zeker van zijn dat er in de nabije toekomst meer updates voor de game zullen worden uitgebracht. We zullen ervoor zorgen dat u op de hoogte blijft. NBA 2K22 is nu beschikbaar voor pc-, PlayStation-, Xbox- en Nintendo Switch-platforms. Correctie-opmerkingen zijn oorspronkelijk gepost op NBA 2K Twitter-pagina.

READ  Gelukkige Xbox One-bezitters kunnen een Xbox Series-console ontvangen onder het nieuwe programma van Microsoft
Written By
More from Vanessa Hale
Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 spoilers voor Nintendo Switch, PS5 en Xbox Series X
geluid Tony Hawk Pro Slider 1 en 2 Het zal binnenkort overgaan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *