NBA-kerstdag: hoe kijk je vandaag naar Nets vs. Celtics, Mavericks vs. Lakers zonder kabel

Na een ongekend 2020 NBA-seizoen vanwege de pandemie – gekenmerkt door spel in de Orlando-bubbel, een gecomprimeerd schema, veel tegenslagen in de play-offs en de Lakers die het kampioenschap veroveren in oktober – het nieuwe seizoen 2020-2021 is iets meer dan twee maanden later aan de gang.

In tegenstelling tot de bubbel, waarin alleen teams die een kans hadden op de play-offs werden uitgenodigd om deel te nemen, zijn alle teams weer in actie op de thuisvelden van de NBA. Allemaal behalve de Toronto Raptors, die hebben verhuisd naar Tampa vanwege Canadese COVID-19 reisbeperkingen. Tampa en een paar andere locaties zullen fans hebben om het seizoen te beginnen, maar de meeste games vinden plaats op grotendeels lege locaties.

Het seizoen werd eerder deze week getipt en de kerstdagtraditie van de NBA gaat vandaag verder met een reeks van vijf wedstrijden die om 9 uur PT op ABC en ESPN begonnen. Hier is de volledige line-up van de resterende games van de dag:

  • Brooklyn Nets vs. Boston Celtics om 14.00 uur PT op ABC
  • Dallas Mavericks vs. Los Angeles Lakers om 17.00 uur PT op ABC
  • Los Angeles Clippers vs. Denver Nuggets om 19.30 uur PT op ESPN

Lees verder: NBA-streaming: de beste manieren om het seizoen 2021 zonder kabel te bekijken

Kevin Durant en de Brooklyn Nets nemen het op tegen de Celtics in de derde wedstrijd van de kerstshow van de NBA.

Foto door Sarah Stier / Getty Images

Hoe kan ik de NBA live op tv kijken zonder kabel?

Vier van de vijf grote live tv-streamingdiensten bieden ESPN, TNT en ABC (alles behalve Sling TV), maar niet elke service heeft uw lokale ABC-station, dus controleer de onderstaande links om er zeker van te zijn dat deze beschikbaar is in uw regio.

Als je maximale dekking wilt, moet je er ook voor zorgen dat je NBA TV hebt (die sommige games elke week landelijk uitzendt) en je regionale sportnetwerk (die het grootste deel van de lokale games van een team uitzenden). De meeste regionale sportnetwerken zijn alleen algemeen verkrijgbaar via streaming op AT & T’s TV Now Max-aanbod, dat $ 80 per maand kost.

Voor die prijs wilt u misschien gewoon een gewone kabel aanschaffen.

Lees verder: Hoe de kabel-tv-kabel in 2020 door te snijden

AT&T TV Now’s Max-pakket van $ 80 per maand omvat alle grote nationale zenders en veel van de regionale sportnetwerken. U kunt zijn kanaal opzoekprogramma om te zien welke lokale kanalen beschikbaar zijn waar u woont. Lees onze AT & T TV Now-recensie.

YouTube TV kost $ 65 per maand en omvat alle grote NBA-kanalen. Voer uw postcode in op zijn welkomstpagina om te zien welke lokale netwerken in uw regio beschikbaar zijn. Lees onze YouTube TV-recensie.

Het gezinspakket van $ 65 per maand van FuboTV omvat ABC en ESPN. TNT is echter niet inbegrepen en NBA TV kost extra. Klik hier om te zien welke lokale kanalen u krijgt. Lees onze FuboTV-recensie.

Het Orange-pakket van Sling TV heeft ESPN en TNT, maar geen ABC, voor $ 30 per maand. NBA TV is beschikbaar voor $ 15 extra per maand als onderdeel van het Sports Extra-pakket van Sling.


Nu aan het spelen:
Kijk dit:

Ranglijst van 101 Amerikaanse streamingdiensten


13:05

READ  IGNOU Pass uitgegeven voor TEE 2020 in december, download hier de link
Written By
More from Eda Greene

Final Fantasy 11 Mobile Game Development wordt stopgezet

Na een aantal jaren in de war te zijn geweest, lijkt het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *