Neem de Whiskey Mafia: het verhaal van Frank op Xbox One en Xbox Series X

1920 te New York. Een stad vol misdaad, maar één man probeert de trend te weerstaan. Een man met hoop en dromen. Tentoonstelling. En in Whiskey Mafia: Frank’s Story op Xbox One en Xbox Series X | S, je leert alles over de nederige postbode.

Nu beschikbaar voor aankoop en download op Xbox One en Xbox Series X | S, Whiskey Mafia: Het verhaal van Frank neemt ons mee naar New York City in het midden van de jaren twintig. Hier probeert Frank het meeste succes te behalen en na het ontvangen van een brief van zijn goede vriend Leo openen ze hun café en maken zich klaar voor hun werk.

Hier komen de problemen om de hoek kijken. Weet je, voor bars zorgen in New York is in de beste tijden moeilijk, maar in een wereld vol misdaad? Je moet geleende haaien, commerciële concurrenten, smokkelaars en meer behandelen zoals je zou doen in het verhaal van Frank. Je moet eropuit gaan en doen wat het beste is voor je bar, en daarbij geen gevangenen nemen. De vraag is, heb jij wat nodig is om dit bedrijf te runnen, of zullen jij en Leo het slachtoffer worden van de vuile en corrupte oplichting die met het gebied gepaard gaat?

Whiskey Mafia: Frank’s Shop zal proberen je alle antwoorden op deze vragen te geven, en voor slechts £ 4,99 wat is ChiliDog Interactive (ze hebben eerder achter de likes gezeten) onrustige nachten in een machtig) die naar de Xbox Marketplace is gepusht, is verleidelijk genoeg.

READ  tvOS 14.3 beta beschikbaar: bugfixes voor Apple TV

Van Xbox winkle Het zal je uitzoeken met de download die je nodig hebt, terwijl de volgende recensie je kan laten betalen voor die hekken – hoe dan ook.

Laat het ons weten in de reacties als je besluit het te pakken.

Spelbeschrijving:

Whiskey Mafia: The Frank Story is het nieuwe hoofdstuk in een ambitieus misdaadverhaal dat zich halverwege de jaren twintig afspeelt in New York City.

More from Madison Garrett

Het cybersecurity-spel heeft als doel tegen 2025 25.000 professionals op te leiden

De National Online Scholarship Foundation (NCSF) wil de talentkloof op het gebied...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *