Nemo ontsnapt aan de druk van het geheugenverlies van zijn tegenstander door… Overdrive Amnesia te gebruiken

Nemo ontsnapt aan de druk van het geheugenverlies van zijn tegenstander door… Overdrive Amnesia te gebruiken

JP’s Overdrive Amnesia is een bijzonder unieke special binnen de Street Fighter-reeks. Het is een tegenbeweging die tegen conventies, de meeste specials, de meeste servers en zelfs overnames ingaat.

De speler moet in principe met tussenpozen druk uitoefenen als hij leest dat JP Overdrive Amnesia probeert te gebruiken als een omkeeroptie. Hoewel counters meestal problematische zwakheden hebben in de Street Fighter-serie, lijkt JP’s Overdrive Amnesia voor veel spelers een van de betere omkeeropties in Street Fighter 6.

Sectie gemarkeerd door Vertaling van vrouwenbesnijdenis Toon een grappige opeenvolging van gebeurtenissen tijdens een van de streams van Saishunkan | Nemo. Aangezien Nemo zelf een Master JP is, was dit een spiegelwedstrijd tegen een andere Master-geclassificeerde JP-speler.


De tegenstander bevond zich in het nauw gedreven voor Nemo met heel weinig leven over. Tegen de staande trap van JP is de tegenstander met succes in staat om Overdrive Amnesia te gebruiken om te voorkomen dat hij wordt geraakt.


Hoewel Overdrive Amnesia er meestal voor zorgt dat een terugtrekkende JP wegrent van de andere speler, was er daarna niet veel afstand meer tussen hen omdat de tegenstander in de hoek stond. Dit had tot gevolg dat de andere JP binnen bereik was.


Zoals eerder vermeld, kan Overdrive Amnesia worden geactiveerd door worppogingen. Nemo wist met zijn Overdrive Amnesia aan deze omgekeerde situatie te ontsnappen.

READ  Gerucht: Switch Pro om een ​​tafelbladklep in "oppervlaktestijl", USB 3.0-poort en Ethernet-verbinding aan te bieden


Opgemerkt moet worden dat Overdrive Amnesia twee projectielen creëert die de tegenstander aanvallen zodra deze wordt geactiveerd. Uniek is dat projectielen meestal geen Overdrive Amnesia veroorzaken. Met andere woorden, het was de poging tot gooien die deze situatie veroorzaakte.


Vanaf hier wordt het een beetje moeilijk om te onderscheiden wat de projectielen van de tegenstander precies teniet deed, maar uiteindelijk wist Nemo de overwinning te behalen. Check het allemaal in onderstaand filmpje:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *