Netflix crasht bij het delen van een wachtwoord

Omdat online streamingdiensten al een tijdje populair zijn en zeker in populariteit toenemen omdat mensen gedwongen worden om naar huis terug te keren vanwege de pandemie, vernietigt één dienst het delen van wachtwoorden … Netflix.

Netflix voert een test uit waarvoor aanvullende verificatie vereist is wanneer u zich aanmeldt om er zeker van te zijn dat u aan dit specifieke account moet linken. Natuurlijk is voor veel families of zelfs vrienden de belangrijke vraag … Wat bedoelen ze precies met “wachtwoord delen?” Immers, zelfs met Servicevoorwaarden Wat het omroepnetwerk betreft, het betwist het feit dat het wachtwoord voor persoonlijk gebruik is en niet met iemand buiten uw huis mag worden gedeeld.

Dit blijkt het grootste probleem te zijn bij deze campagne Volgens een artikel gepubliceerd door CNBCZe zijn niet op zoek naar gezinnen die wachtwoorden delen, maar eerder naar mensen die wachtwoorden kunnen verkrijgen door middel van hacking of sourcing en die informatie vervolgens verkopen of delen.

Kortom, maak je geen zorgen, tenzij je je Netflix-wachtwoord van iemand of een slechte plek hebt gekregen.


Heb je onze gratis radiostation-app al? Zo niet, dan is dit de perfecte manier om een ​​nummer aan te vragen, met dj’s te praten, deel te nemen aan exclusieve wedstrijden en op de hoogte te blijven van alles wat er in Central Maine en de rest van de wereld gebeurt. Zorg er bij het downloaden voor dat meldingen zijn ingeschakeld, zodat we u exclusieve inhoud en dringend lokaal nieuws kunnen sturen dat u eerst moet weten. Voer hieronder uw mobiele nummer in en we sturen de downloadlink rechtstreeks naar uw mobiele apparaat. Daarna kunt u gratis downloaden en direct toegang krijgen tot allerlei exclusieve inhoud die speciaal voor u is ontworpen. Probeer het en blijf in contact met ons

READ  Top 10 meest gedownloade tv-series van 2020

Bekijk: 15 stopgezette McDonald’s-menu

More from Madison Garrett

Red Sox vs.Mets – Samenvatting van het spel – 27 april 2021

New York — – Jarrett Richards Hij herschreef zijn overdracht afgelopen weekend...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *