Next Generation staat op nummer 1 op Google Play in Taiwan en Hong Kong, gevolgd door Apple App Store Nasdaq: GRVY

Seoul, Zuid-Korea, 12 november 2020 (GLOBE NEWSWIRE) – GRAVITY Co., Ltd. (NasdaqGM: GRVY) (“Gravity” of “Company”), een ontwikkelaar en uitgever van online en mobiele games, heeft vandaag aangekondigd dat Ragnarok X: volgende generatie is gerangschikt als de eerste in de best scorende Google Play in Taiwan en Hong Kong, gevolgd door Apple App Store.

Aangezien de nummer 1-titel in de best scorende Google Play niet gemakkelijk is veranderd, toont dit aan dat de populariteit van het spel in Taiwan en Hong Kong snel is gegroeid.

Gravity zei: “In ruil voor deze verhitte lokale gebruikersondersteuning doen we ons best met ByteDance Ltd., onze uitgever van Ragnarok X: volgende generatie. We zullen proberen om ervoor te zorgen dat dit spel langdurig geliefd is door interactieve communicatie met meer gebruikers.

ByteDance Ltd., een wereldwijd IT-bedrijf, geeft dit spel uit en Gravity Communications Co., Ltd., de dochteronderneming van Gravity in Taiwan, ondersteunt ByteDance als een gezamenlijke uitgever.

[Ragnarok X: Next Generation Official Website] https://rox.gnjoy.com.tw/

[Ragnarok X: Next Generation _Facebook Page] https://www.facebook.com/ROXNextGeneration

Over GRAVITY Co., Ltd. ——————————————- ——–

Gravity is een ontwikkelaar en uitgever van online en mobiele games. Het belangrijkste product van Gravity, Ragnarok Online, is een populair online spel in veel markten, waaronder Japan en Taiwan, en wordt momenteel commercieel aangeboden in 93 markten en landen. Voor meer informatie over zwaartekracht kunt u terecht op http://www.gravity.co.kr.

Contact:

Dhr. Heung Gon Kim
Financieel directeur
Gravity Co., Ltd.
E-mail: [email protected]

Mevrouw Jin Lee
Mevrouw Hye Ji An
IR-eenheid
Gravity Co., Ltd.
E-mail: [email protected]
Telefoon: + 82-2-2132-7800 ~ 1

READ  Kijken en luisteren

Written By
More from Eda Greene

Hoe offline kaarten te downloaden van Google Maps op iPhone

Hallo de Google Kaarten is een geweldige app voor kaartnavigatie. Terwijl kaarten,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *