NHL ’94 Rewind brengt 16-bit hockeyactie terug

Hockeyfans, of eigenlijk iedereen die ervan hield NHL 94 op de Sega Genesis, let op: EA Sports maakt iets genaamd NHL ’94 Terugspoelen, en het is een pre-order stimulans voor NHL 21. De aankondiging werd vrijdag gedaan op de officiĆ«le website van het spel.

“Het zijn de teams van vandaag en de roosters van vandaag met bedieningselementen en graphics uit 1994”, zegt een verklaring van EA Sports. NHL 21 lanceert 16 oktober op PlayStation 4 en Xbox One, en iedereen die het tegen die tijd bestelt, krijgt Terugspoelen gratis op 30 oktober.

EA Vancouver probeerde ongeveer zeven jaar geleden iets soortgelijks mee NHL 14. “Verjaardagsmodus”, zoals de functie werd genoemd, in wezen de gameplay met drie knoppen van NHL ’94 in de roosters en teams van de huidige game.

Die modus functioneerde nog steeds binnen hetzelfde presentatie- en grafische pakket dat door de rest van NHL 14. NHL ’94 Terugspoelen gaat een aantal stappen verder met klassieke 16-bits beelden, inclusief de ster onder een gecontroleerde speler en zijn nummer en positie in het retro-lettertype.

En hier zijn 80 stukjes Boston Bruins, in NHL ’94 Terugspoelen.
Afbeelding: EA Vancouver / Electronic Arts

De spellen officiƫle site heeft een galerij die laat zien hoe 15 NHL-teams eruit zien tijdens de confrontatie in Terugspoelen. Er is geen woord over of dit ook een stand-alone lancering zal zijn op 30 oktober, en zo ja, wat het gaat kosten.

READ  Komt Biomutant naar PS5 / Xbox Series X.
Written By
More from Vanessa Hale

Dragon Quest 11 S: Definitive Edition-demo van 10 uur nu live op pc, PS4 en Xbox One

Door Dom Peppiatt, donderdag 5 november 2020 17:08 GMT Dragon Quest 11...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *