NieR: Automata Switch-geruchten verschijnen online vóór de Nintendo Direct Mini

Foto: Square Enix / PlatinumGames

Speciaal Nintendo Direct Mini: Partnershow Het wordt later vandaag uitgezonden in het VK, en natuurlijk zijn de geruchten al begonnen.

Nacho Requena, een Spaanse gamejournalist die de geschiedenis van de nieuwste Direct nauwkeurig voorspelde, samen met een focus op de derde partij, zou een aantal games hebben geplaagd die op weg zouden kunnen zijn naar het hybride Nintendo-platform.

een is atlas Karakter De serie en de andere zouden een actie-RPG zijn van Square Enix, juk: automatisch:

“Er is mij ook verteld dat er enkele Persona-games zullen zijn, hoewel ik er geen ken

“Er is mij ook verteld dat er een andere game komt die al een tijdje beschikbaar is op andere platforms… die is nu al vier jaar beschikbaar.”

Dit bericht wordt gevolgd door GIF delen met dezelfde bron Geregisseerd door Nir Yoko Taro, hij noemde het anders Het spel werd uitgebracht tussen 2017 en 2018.

PlatinumGames NieR: Automata-titel arriveerde voor het eerst op PlayStation 4 en pc in 2017, gevolgd door een Xbox One-release in 2018. Het team achter deze versie heeft eerder vermeld hoe ze zullen zijn Open op de switchpoortEn op een gegeven moment vertelde hij Switch-fans van Vraag Square Enix Als ze het willen zien gebeuren. a NieR datamine vorig jaar Hij hintte naar verluidt ook op mogelijke Switch-plannen.

Wat Persona betreft, er zijn hardnekkige geruchten geweest dat eerdere inzendingen in de serie op een gegeven moment op de Nintendo Switch zullen verschijnen, en meer recentelijk Persona 3 DraagbaarEn de Persona 4 GoldenEn de Persona 5 Royal De Xbox werd aangekondigd tijdens de presentatie in 2022.

READ  Wil je een PlayStation 5 kopen? Android-vriendschap.

Er gaat nog een gerucht rond Het lijkt erop dat Metroid Prime Remaster klaar is voor novemberen zal volgen met Prime 2 en 3.

Denk je dat we NieR: Automata op Switch zullen zien? Hoe zit het met de Persona-serie? Laat hieronder je gedachten achter.

Written By
More from Lesley Curry
De draadloze oplader van Belkin die door Apple wordt verkocht, is vanwege brandgevaar uit de handel genomen
Belkin onthoudt vrijwillig een dossier Draagbare draadloze oplader + standaard Speciale editie...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *