Nieuw: pc David Duke komt in het NBA-concept

Vrijdag 02 april 2021

Bekijk grotere +

David Duke zal meedoen aan de NBA-trekking. Foto: computerspellen, spellen

Providence College, junior-doelman David Duke heeft een makelaar ingehuurd en hij zal meedoen aan de NBA Draft voor 2021.

De broers maakten het nieuws voor de oorspronkelijke Providence, Rhode Island, vrijdag bekend.

“We waarderen alles wat David heeft gedaan voor het basketbalprogramma voor mannen”, zei Ed Cooley, president van Providence College. Het doel van David is altijd geweest om in de NBA te spelen. Hij zet weer een stap in de richting van dat doel en we wensen hem het allerbeste. De afgelopen drie seizoenen heeft David hard gewerkt om zichzelf te verbeteren en ons team te helpen verbeteren. Hij heeft altijd de show vertegenwoordigd in eersteklas stijl, en we kijken ernaar uit om zijn carrière te zien en alle geweldige dingen te zien die hij zal bereiken. “

Ontvang het laatste laatste nieuws hier – abonneer je op GOLOCAL DAILY DAILY EBLAST

Over Duke

Duke, die gemiddeld 4.8 apg was als het beste team, werd tweede in de competitie op assists. Hij eindigde op de tweede plaats in het team met een score van 16,8 per inch. Het was het vierde totaal in de competitie dat scoorde. De junior stond op de eerste plaats in de competitie in minuten gespeeld op 37,1 mpg. Hij leidde ook de pc bij overvallen (1,2 spg), terwijl hij gemiddeld 6,3 rebounds per wedstrijd behaalde, en is de op een na beste speler van het team. Duke schoot 39 procent (144-372) vanuit het veld, inclusief 39 procent (51-131) vanuit de driepuntszone. Hij is twee keer uitgeroepen tot BIG EAST Player of the Week en heeft vijf keer de League Medals of Honor gewonnen.

READ  Hier is elke nieuwe en verstandige kaart die is onthuld voor de Hearthstone-kernset

Duke scoorde een seizoen hoog van 31 punten in de overwinning van de broers op de Marquette op 27 januari. Hij was 10-22 van het veld, waaronder 4-8 van drie. Hij scoorde ook 30 punten tijdens het schieten met 11-18 vanuit het veld, waaronder 7-9 vanuit de driepuntszone in het verlies van Friars tegen Xavier op 10 januari. Duke scoorde drie pogingen van 30 punten in zijn carrière. Hij scoorde zijn 1000ste carrièrepunt op 24 februari in de overwinning van de broers tegen Xavier. Hij werd de 52e monnik aller tijden die 1.000 carrièrepunten scoorde. In 91 professionele wedstrijden scoorde Duke 1.051 punten (11,5 per inch). Hij sluit zijn carrière als monnik af op nummer 47 van alle tijden.

Voor zijn inspanningen dit seizoen ontving Duke USBWA Honours op elk Region 1-niveau, All-BIG EAST second-team honours en een NABC All-District 5 Second Team Honours in maart.

Geniet van dit bericht? Deel het met anderen.

Written By
More from Max Mcgee

Je kunt nu in Crysis Remastered leunen

Crysis Remastered is bijgewerkt naar versie 1.1.0. Zoals de officieel Twitter-account zegt:...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *